maanantai 28. huhtikuuta 2014

Palojoki 26-27.4.

Viikonloppu starttasi viiden herätyksellä lauantaiaamuna. Kun tavarat ja kanit oli pakattu, kello oli 6.25 kun starttasin auton meidän pihasta kohti Palojoen estekisoja. Matkan varrelta kävin vielä koukkaamassa Katrionan kyytiin ja yhdessä suunnistettiin kännykän navigaattorin avulla kisapaikalle.

Pöpsö hyppäsi ensimmäisen keskivaikean suoransa kolmella virheellä molemmilla kierroksilla. Pikkupupulla oli kyllä pomppua, mutta pituusesteiden hahmottaminen aiheutti pieniä ongelmia. Katsotaan josko sitten kotikisoissa ensi viikolla menisi paremmin!

^ ..... :--D Pöpsön taidonnäyte ekalta kierrokselta.. Tokalla kierroksella tästä esteestä ei onneksi tippunut enää kuin viimeinen puomi!

Helpossa suorassa kilpaili Marli ja Fotini. Marli pääsi pitkästä aikaa hyppimään kisoihin, ja kyllä huomasi että mammaloma oli tehnyt hyvää! Marli pomppi puhtaalla radalla itsensä luokassa toiseksi. :)


Fotini meni myös hyvällä vauhdilla suoran radan ja puhtaasti, ainoa pieni hidastus tuli maaliesteen edessä. Tällä tuloksella Fotini oli kuitenkin hyvä kolmonen ja samalla sai viimeisen klassauspisteensä helposta suorasta! Kotikisoissa Fotini hyppääkin sitten ensimmäisen keskivaikean radan!! Päivän päätteeksi oli myös korkeushyppy johon Fotini oli ilmoitettu. Tyttö hyppäsi hienosti vielä 65cm korkeuden, mutta 70cm oli jo liikaa. Ei kuitenkaan huono tulos, sillä korkeushyppyä ei olla kotona aikaisemmin kokeiltu. :)


Päivän päätyttyä suunnattiin Karoliinan luokse yökyläilemään. Sillä välin kun minä reippaasti laitoin ruokaa, kävivät Karkki ja Katti kuvailemassa kaneja pihalla... Reilu jako. :D Noh, itsepähän tarjouduin! Pääsivät Fotini ja Pöpsökin illalla vielä ulkoilemaan.

Sunnuntaina vaikean mutkan jälkeen alkoi samaan aikaan helppo ja keskivaikea mutka. Kaikki kanit olivat mukana mutkalla hyppimässä. Kaikki kanit saivat puhtaat tulokset, jes! Kaikille siis klassauspisteet, ja Fotinille se oli myös viimeinen helposta mutkasta. Perhosneito on nyt sitten molemmissa keskivaikeissa, toivotaan että tyttö lähtee hyppimään hyvin isompia ja pidempiä esteitä. :)
Pöpsö sijoittui mutkalla seitsemänneksi ja Fotini kuudenneksi. Fotini kokeili myös pituushyppyä, jossa 120cm oli pisin mihin tämä kykeni.


Sunnuntaina palauduin reissulta kotiin 19.20. Pitkä viikonloppu, mutta sitäkin hauskempi. :)

Kiitos kuvista Katriona sekä Siiri&Miia!

15 kommenttia:

 1. Ohjoih, miten upeasti loikkivat :-D Mä niin rakastan sun pupujas ja uus banneri on aikasta kiva :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvin meni! Kuka sun bannerin on muuten tehny? Tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jassu on bannerin värkännyt: http://jassujavilu.blogspot.fi/

   Poista
 3. Wautsi, tosi upeita loikkia! ♥
  Todella kiva tuo uusi banneri. ;)

  VastaaPoista
 4. Sun upeat kanit! :') Kiitoksia kokille, muuten mä oisin jääny ilman ruokaa :o :D
  p.s. Mä pelkäsin et mun nimi on Karoliina, mut osasit sä karkinki kirjottaa :3

  VastaaPoista
 5. Kiitos jättebra seurasta ja kyydeistä!!! Senkin pikkumurhaaja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murderer!!! No en oo, hei kiitti itelles ihanasta viikonlopusta :')

   Poista
 6. Tiiätkö onks Mäntyharjulla 10.5 näyttelyhäkkejä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole ainakaan puhetta ollut sellaisista, eli eiköhän kanit siellä asusta omissa bokseissa. :)

   Poista
  2. Kiitos tiedosta! :) Tietää ottaako pahvinpaloja mukaan :D

   Poista
 7. Hah, repesin tuolle ekalle kuvalle! :'D

  VastaaPoista