torstai 8. toukokuuta 2014

Jännittää!

Ylihuomenna voi olla jännät paikat, kun järjestän ensimmäistä kertaa elämässäni kilpailut. Olen yleensä ollut mukana vain talkoohommissa ja kisaamassa, mutta ihan järjestämässä ja vastuuhenkilönä tämä on ensimmäinen kerta. Ja jännitys on ihan hirveän kova! Olen nyt pitkin viikkoa valmistellut kisoja. Esteiden lähtölistat on kasattu ja tulostettu, pet-näyttelylistat tulostettu, lahjoituspalkintoja väsätty ja muutama on vielä kesken, listattu tavaroita mitä tarvitaan mukaan... Lisäksi leikkasin eilen Texasin ja Marlin kynnet, kun olen tänään sekä huomenna illat töissä. Vielä olisi tassujen pesua mutta saa nähdä ehdinkö ja jaksanko kuitenkaan panostaa.. :D Eihän me sinne pettiin lähdetä palkintoja hamstraamaan vaan kokeilemaan, että saako Marli yhtään paremmat pisteet kuin viimeksi ja Texu menee ihan vain kokeilemaan, että mitenkä sitä pärjäisi.

Paineita on, mutta onneksi yhdistysten takaa löytyy rentoja ihmisiä joilta saan apua mieltä painaviin kysymyksiin. :) Siitä mä tykkään näissä kanipiireissä, kun lajia ei oteta turhan vakavasti! Tuttuja ja vähän tuntemattomiakin autetaan, tehdään yhdessä ja pidetään homma rentona ja hauskana.


Tervetuloa kaikille ketkä kisoihin olette tulossa, tehdään päivästä yhdessä sujuva, mukava ja kaikille mieluinen! :)

11 kommenttia:

 1. Minuakin jännittää hirveästi kun olen tulossa kanini kanssa ensimmäisiin estekisoihin ja näyttelyihin! En vaan uskalla tulla moikkaamaan ketään.. ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai! Tsemppiä teille tosi paljon. :) Otat mukaan iloisen ja reippaan asenteen niin hyvä tulee! Ja ihan rohkeasti saa tulla hihasta nykimään ja juttelemaan. :)

   Poista
  2. Kiitos! :-) (sama ano)

   Poista
 2. Jippii, näitä on odotettu jo piitkänpitkän aikaa! Harmi jos sää jää tällaseks sateiseks :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Toivotaa nyt et sade jäis vaa pieneks tihkuks D:

   Poista
 3. Pitänee varmaa tulla tsekkaa kanikisojen meininkiä :D

  VastaaPoista
 4. Innolla odotan kisapäivää, tosi kivaa että mäkin pääsen paikalle! Paree olla sit hyvä kisapäivä kun näin kaukaa tuun, ei paineita eh eh... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha oh no, saa nähä mitä tulee :--D ! Panostus on kyllä kova!

   Poista
 5. Nää sun pupu kuvat on niin yli ihania!:)

  VastaaPoista