sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Mäntyharju 10.5. + uutisia!

Kun viimein oli koulun lattiat lakaistu puruista, heinistä ja pupunpapanoista, oli illalla palkitsevaa rojahtaa sänkyyn. Kisapäivä meni ihan mahtavasti! Tavoitteenani oli saada järjestelyt toimimaan ja kisapäivä kulkemaan sujuvasti eteenpäin - ja omasta mielestäni hyvin pitkälti onnistuinkin siinä. :) Tosin ilman Nooran apua olisin ollut ihan pulassa.. Iso kiitos siis hänelle!

Omien kanien osalta päivä meni oikein kivasti. :) Pöpsön toinen kv suora meni kahdella virheellä, joista toinen pudotus oli esteeltä jonka poitsu hyppäsi ensimmäisellä kierroksella. Hieno suoritus joka tapauksessa, ja tällä tuloksella pöpsö oli kahdeksas! Pöpsö sai myös viimeisen klassauspisteensä helposta mutkasta, sijoittuen samalla toiseksi puhtaalla radalla. Aivan mahtipörröpää. :)
Fotini hyppäsi molemmat kv:n radat ensimmäistä kertaa kolmella virheellä. Eilen tyttö ei ollut ihan oma itsensä, mutta eipä kaikilla aina hyvä päivä voi ollakkaan. Kv suoralla Fotini oli 13. ja mutkalla 10.
Marli myös hyppi hienosti molemmat helpot. Suoralla hölmö vauhtivirhe viimeiselle esteelle, ja mutkalla hieno puhdas suoritus! Molemmissa Marli sijoittui kahdeksanneksi.
Marli sai myös petistä 93,5p ja oli avointen naaraiden LKV2. :) Texu sai 91,5p (hehe) ja sai lahjoituspalkinnon "big bad bunny".

c. Katriona A
ylläolevat kuvat c Karoliina L

Kotiin lähdinkin kolmen kanin kanssa, kun Marli lähti Jassun kyytiin kohti pääkaupunkiseutua. Siellä pupuneiti on nyt asustanut eilisestä asti ja varmaan parin viikon päästä käydään pupu kotiin noutamassa. Ja mistä syystä Marli on siellä? No koska Marli viettää laatuaikaa komean miehensä Amorin kanssa. ;)

c. Caro
Noin kuukauden päästä on siis odotettavissa poikasia yhdistelmästä J'aime Amor ja Magic Mint!

12 kommenttia:

 1. En malta oottaa millasia muksundeeruksia tulee!!! :')

  VastaaPoista
 2. pöpsö on mun pikku sylivaavi:3! Hienoja lapsosia tulee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on, susta tulee sen virallinen sylikummi :D ja toivotaa :3

   Poista
 3. Luin kaikki sun postaukset kahdessa päivässä, kun olin löytänyt tämän blogin. Vaikuttaa mukavalta blogilta! (: Jään seuraamaan, ilmoittauduin lukijaksi. Toivottavasti tulee yhtä söpöjä pikkupupuja toisesta poikueesta, kuin ensimmäisestäkin. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :') Toivottavasti pidät postauksista jatkossakin! Ja toivotaan, kyllä tuosta yhdistelmästä luulis tulevan!

   Poista
 4. awws, aloin lukee :33 noi nimet <3 varsinki Pöpsö :333 super aaww c;
  <333

  VastaaPoista