Minna

No kenen porkkanan ne kanit sitten varasti? 


Pähkinänkuoressa:
Minna, 20-vuotias nuori naisen alku Etelä-Savosta. Brunette, siniset silmät, pituus 168cm. Harrastuksiin luetaan pianonsoitto ja musiikki, valokuvaus sekä eläinten kanssa touhuaminen.
Aikanaan harrastanut myös partiota (2001-2005) sekä ratsastusta (2003-2013). Nykyään elämää pyörittää pitkälti yllä mainitut harrastukset sekä opiskelu.


Kuvauskalusto: Canon EOS 60D, Canon EF 40 mm f/2.8 STM, Samyang 8mm f/3.5 Fisheye sekä Canon Ef-s 55-250mm F/4-5.6 IS II.

 Jo pienestä pitäen talossamme on asunut erinäköisiä karvakorvia, oli ne sitten omia tai hoitoeläimiä. Siitä se minunkin eläinharrastus on luultavimmin saanut alkunsa, kun on kasvanut eläinten keskellä! Kahden hevoshullun isosiskon myötä olen saanut hevoskärpäsen pureman, mutta tätä nykyä harrastus on jäänyt jo taka-alalle lähinnä rahan- ja hevospuutteen takia. Tällä hetkellä minulla on eläimiä yhteensä seitsemän; kissapoitsut Mikke ja Miisa sekä kanilauma joka varmasti on jo enemmän tai vähemmän tuttu. :) Muutoin taloudestamme löytyy muiden omistuksesta yksi kissa sekä koira.


vas. Miisa & Mikke


 "Sosiaalinen, iloinen, pirtsakka ja hieman vinksahtanut."

Näin luultavasti itsestäni kertoisin jos joku kysyisi millainen olen luonteeltani! Pienestä pitäen olen ollut jonkin sortin riiviö, ja joitakin lapsellisia piirteitä minusta voi edelleen löytää - olenhan ikuinen lapsi, tai ainakin lapsenmielinen. 

Perheeseeni kuuluvat isä, äiti sekä poismuuttaneet isoveli ja kaksi isosiskoa. Olen tiiviisti kaikkien perheenjäsenteni kanssa yhteyksissä.

Musiikki on ollut pienestä pitäen iso osa elämääni. Pianonsoiton aloitin 7-vuotiaana. Olen soittanut musiikkiopistossa, mutta nykyään soittelen "omaksi ilokseni". Soitin myös pari vuotta bändissä koskettimia. Soittelen lähinnä pop-musiikkia pianolla, klassinen ei oikein ole vielä kolahtanut vaikka sitä soittelinkin viisi vuotta! Lisäksi hallitsen pienesti kitaran soittamisen. 


Mutta missä on minun tulevaisuus? Mikä minusta tulee isona? No toivottavasti vastuuntuntoinen aikuinen. :) Opiskelupaikasta ei toistaiseksi ole minkäänlaista hajua, vaikka aloja olisi monia joita haluaisin opiskella. Tällä hetkellä kuitenkin keskityn elämiseen päivä kerrallaan, tähtäimessä kanien kanssa touhuilu sekä kilpaileminen ja selviytyminen!


Jäikö tekstistäni joitain epäkohtia, joihin kaipaisit vastausta? Kysyä kannattaa rohkeasti, näytön takaa en pääse puremaan! Asiallisia kysymyksiä voi esittää blogin kautta tai sähköpostiini minna.pilssari[a]gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti