torstai 10. huhtikuuta 2014

Kun ei ole mitään mistä kirjoittaa..

..niin silloin ei sitten kirjoiteta. Tällä meiningillä on menty nyt pari viime viikkoa, jonka takia blogi on ollut pienessä horroksessa. Ei aina jaksa kirjoittaa samoista asioista, postata samanlaisia kuvia etc. Kahdet kilpailut meiltä jää jo välistä, joten seuraavaa kisapostausta ei tule sitten kuin vasta 26-27.4., kun lähdetään kanilauman kanssa Palojoelle. Nummelan suunnitelmat menivät siis uusiksi, ja sinne ei ole yksikään kani lähdössä.
Masentavaa, kun kirjoittaminen on jäänyt näin vähälle. :( Itse olen kirjoitusten jälkeen aloittanut heti työt täyspäiväisesti, joka tietysti myös syö aikaa. Noh, eiköhän tästä hommat saada kuitenkin käyntiin pikkuhiljaa taas bloginkin puolella!

Ja hei, muistakaa kaikki ilmoittautua estekisoihin ja pet-näyttelyyn Mäntyharjuun 10.5., kutsut löytyy Suomen Estekanien sekä Suomen Lemmikkikanien nettisivuilta. :)

hehe, tässä teille ikivanha kuva Pöpsö-beibeestä, pötköttämässä huoneen lattialla!

13 kommenttia:

 1. Oi Pöpsö, aina niin ihana :3 haluisin tulla tonne kisoihin mutta en varmaan pääse :(

  VastaaPoista
 2. Jee, mä saattasin ehkä jopa päästäkin tonne näyttelyihin! :D En tosin vielä hyppimään pupujen kanssa, mutta sekin harrastus olisi suunnitelmissa pikkuhiljaa aloitella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tulkaa ihmeessä! No mut tulkaa toki sit ihmeessä esteitä samalla tsiikailemaan, niin pääsee vähän jyvälle että miten homma toimii :)

   Poista
 3. Mäkin tulen ehkä mäntyharjuun! :-) Mutta tiiätkö voiko osallistua molempiin, estehyppyyn ja näyttelyihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tervetuloa! Ja tottakai voit osallistua molempiin, sitten viet kanis vain pet-puolelle ja nappaat sitten esteille hyppimään, jättäen kanin boksiin lapun jossa ilmoitat sen olevan hyppimässä. :)
   (minna. anona, en jaksanu kirjautua toisella koneella omaa säpöö :D)

   Poista
  2. Ok, kiitos tiedosta!:-)

   Poista
  3. Ok, kiitos tiedosta!:-)

   Poista
 4. Hei! Mainitsit tuolla edellisessä postauksessa puomien maalaamisesta... Mistä ostat/teet puomit? Mitä laitat puomien pidikkeiksi? Paljonko yhden esteen kustannukset suurin piirtein ovat?

  Sitten vielä... Mitä sanoisit, että onko 3-vuotiaan, hieman itsepäisen kanin opettaminen esteille ihan mahdotonta? Onko sinulla mitään vinkkejä helpottamaan kanin opettamista esteille? Kiitos kovasti jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kysyisin tuota, että mistä ostat puomit? :-)

   Poista
  2. Puomit on äipän varastojen kätköistä. Entisessä yrityksessään hän kuivatteli jotain lakanoita (mitä lie) noitten puomien päällä, sieltä ne on siis peräisin. :D Ihan tarkkaa alkuperää en osaa sanoa, iskä veikkaili että jostain tehtaalta? Siis puuverstas tms. Esteissä olen käyttänyt ruuveja kannattimina, hyvin on toiminut ja puomit putoavat jos kanin jalka niihin kolahtaa :) Hinta-arviota on vaikea heittää, koska ollaan saatu aika paljon noita puuosia ihan hyvin pienellä rahasummalla, kun ovat olleet "jämäpaloja". Mutta voin sanoa että halvemmaksi tulee tehdä esteet itse!

   Minkäänlaisia vinkkejä en osaa oikeastaan antaa, itellä kun kaikki kanit on lähtenyt ilman mukinoita hyppimään. :D Mutta kaipa se on vain annettava kanille aikaa ja antaa rauhassa tutustua esteisiin! Oma tahti on aikas tärkeä alkuvaiheessa, liika hätyyttäminen pelottaa enemmän kania.

   Poista
 5. vitsi kun Mäntyharju on niin kaukana meiltä etten millään pääse :/ ehkäpä joku toinen kerta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olisin mielelläni sinne menossa, mutta matka on sen verran pitkä, että että... :(

   Poista