maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kuvapläjäys!

Pitkästä aikaa!!


Vihdoin kanien estetreenejä saatiin ikuistettua valokuvien muotoon. Pöpsö ja Marli on hyppinyt jo tällä viikolla aikaisemminkin, joten tänään kuvasin Pöpsön treenejä pienemmillä esteillä sekä Fotinin hyppyjä. Pöpsö meni jälleen kerran kivasti. Se on ollut koko viikon treeneissä todella menevä ja pirtsakka pomppupoika, toivotaan että meno jatkuu samanlaisena. :)


Fotinin kanssa hypättiin tänään isoimpia esteitä mitä tähän mennessä on uskallettu edes kokeilla! 45-55cm esteet ei tuottanut tytölle minkäänlaista ongelmaa, ainoa häiriötekijä oli ympärillä juoksevat siskonpojat.. Onneksi tilanne pääsi rauhoittumaan ja Fotini loikkasi ennätyshyppynsä!


Kanit on nyt ilmottu myös Palojoelle hyppimään. Fotini ja Marli osallistuu molempiin helppoihin. Pöpsö hyppää vielä helpossa mutkassa, ja samalla ilmoitin sen ensimmäiseen keskivaikeaan suoraan. Hui! Lisäksi mukaan lähtee yksi matkalainen matkan varrelta..

Tällaista tällä kertaa, aamulla luvassa erikosempaa postausta, nimittäin hieman synttäripainotteisempaa!

6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Mikset ilmoita Fotinia pituuteen tai korkeuteen kokeilemeen? Kerrankin kun sellaiset luokat tulee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo sitä mä eilen pohdiskelin että veläkö pitäis laittaa ilmoja menemään Fotinin osalta, kokeilemallahan se selviäis että mitä siitä tulee!

   Poista
 2. Ihania kuvia, kaneja ja esteitä! :)

  VastaaPoista
 3. Hienosti hyppivät, palojoella nähdään:)

  VastaaPoista
 4. Voi ei miten en huomannut tätä. Aivan todella ihana postaus ja ehkä paras sinä aikana kun mä olen lukijana ollut : ) .Tosi hyvin hyppii ja ahh, mun sydän suli taas Pöpsölle♥ Samanlaisia postauksia Kiitos♥
  (ps. sulla on paras blogi :-D)

  VastaaPoista