tiistai 7. huhtikuuta 2015

Voi apua tätä taukoa..! + hyppyjä

Voihan kiesus, onko se oikeasti kulunut kahta päivää vailla kuukausi viimeisimmästä tilannepäivityksestä? Sinne meni se hyvin alkanut postaustahti.. Josko kevät ja valoisuus vähän inspiroisivat kuvailemaan kaneja useammin, nyt uusia kuvia ei ole otettu sitten viime postauksen. Mutta! Poikkeus kävi eilen, kun innostuin hyvän ja kuivan kelin ansioista hypyttämään nuorisoa ja vähän myös vanhuksiakin.

Halla tiputteli aluksi esteitä paljonkin, mutta loppua kohden se rupesi lämpenemään esteiden ylittämiselle. Hypittiin joitain kv-tasoisia esteitä, vaikka klassauksia ei ole vielä ensimmäistäkään helpoista. Kyllä nekin sieltä sitten lähempänä kesää toivottavasti saadaan.
Himpulalle tämä oli yhteensä neljäs hyppykerta! Siihen nähden pikkupoju loikki hyvin, vauhdilla ja lennokkaasti. Esteet olivat helppoa ja pari myös kv-tasoista, mutta pääosin mentiin pieniä, vielä harjoitellen suoran radan seuraamista.
Pöpsön kanssa kokeiltiin vaikean kokoisia esteitä, kun ukkeli hyppii vaikeaa suoraa messuilla. Mitään ongelmia ei ollut, hypyt olivat yhtä hurjia ja upeita kuin aina ennenkin. :)
Halla ja Texu hyppi helppoja esteitä, Texulle pientä mielenvirkistystä ja Fotinillekin muistuttelua että mikä oli homman nimi.

Messuille meiltä lähtee kisaamaan vain Pöpsö, Texu & Fotini lähtee mukaan muihin hommiin. Nuoriso jää kotiin siskon hellään huomaan, näiden kanssa lähdetään sitten kilpailemaan Nokialle kuun lopulla.


Vietän messuilla ainoastaan lauantain, joten siellä sitten tavataan! :)

4 kommenttia:

  1. Hienoja loikkia :) Messuilla ja Nokialla nähdään taas :D Me nimittäin tullaan Murun kanssa kokeilemaan (rytistelemään) myös helppoa mutkaa nokialle...

    VastaaPoista
  2. Superpuput! IHANA TOI PINKKI HIHNA :OOOOO

    VastaaPoista
  3. Noi kyllä hyppii tosi mallikkaasti! :)

    VastaaPoista