maanantai 13. huhtikuuta 2015

PetExpo 11.4.

Pakko sanoa että mulla oli niin hyvä fiilis lauantai-iltana kaikesta väsymyksestä huolimatta. Päivä oli onnistunu ihan superhyvin, Pöpsö oli tykki, Texu & Fotini tykitti yleisöhypytyksessä ja kaikki meni muutenkin ihan superhyvin! :) Vai pitääkö näitä vielä vähän tarkennella..?

Perjantaina töiden jälkeen suuntasin auton keulan pk-seudulle, kiitos Karkki yöpaikasta! Lauantaiaamuna herätys seikalta, kanit bokseihin ja kohti messukeskusta. Kun hommat SEKin alueella alkoi olemaan kunnossa, saatiin kisat alkamaan.
Päivän eka luokka oli keskivaikea suora, jossa itselläni ei ollut kaneja. Fotinia en viitsinyt ilmoittaa, ei se olis kuitenkaan sisäkisoissa hyppinyt. Myös Elsi kisasi ensimmäistä kertaa keskivaikeaa messuilla, ja olin mielettömän ylpeä sen hienosta radasta jonka se meni vain yhdellä virheellä! Uskomaton napero (joka voitti myös sunnuntaina helpon mutkan). :3

Vaikealla suoralla Pöpsö kisasi ensimmäistä kertaa. Tai no, ilmoitin Pöpsön viime syksynä lemmikkimessuille vaikeaan suoraan, mutta silloin jännitys ja yleisön hälinä oli pojalle liikaa eikä se hypännyt yhtä ainoaa estettä. Parannus näihin kisoihin oli kyllä mieletön, siillä ensimmäisen kierroksen kuuden virheen tulos väheni puolella ja poju pomppi kolmella virheellä sisäkisoissa! Korostakaamme sisäkisat-sanaa siksi, että Pöpsö on jännittänyt yleensä aina sisäkisatilanteita. Se, että se hyppi messuilla ilman jännitystä oli mitä parhain palkinto meille. :) Pöpsö sijoittui seitsemänneksi (/11.).


Texu ja Fotini oli yleisön hypytyspisteellä. Molemmista oli kuulemma kovasti tykätty ja hienosti olivat pieniä lapsia "opastaneet". :) Pöpsökin hyppi vielä loppupäivästä pisteellä, oli kanit kyllä kotiin lähtiessä rättipoikki väsyneitä!

Kiitos ihanalle messuseurueelle (Minna, Pia, Karkki, Siru ja kaikki muut ihanaiset!), kisakausi jatkuu viikonloppuna Vantaalla ja ensi viikolla Nokialla. Pitääkin muistaa ilmoittaa kanit hyppimään.. :)
Vantaalle sunnuntaina lähtee Fotini kv suoralle ja Pöpsö vaikealle suoralle. Nokialle lähtee nuoret hyppimään helpot sekä Pöpsö ja Fotini kv mutkan.
Näillä kokoonpanoilla siis tuleviin kisoihin, josko sitä pitäisi vielä pikkuisille parit estetreenit ennen kisoja!

6 kommenttia:

 1. Tuitui Fotini oli ihan paras lasten opettaja ;3

  VastaaPoista
 2. Pöpsö on kiva pikkutykki! Ulkokisoissa se vetää koko radan puhtaasti fiufiu! <3

  VastaaPoista
 3. vähänkö hieno banneri sulla! ja muutenkin todella kivanoloinen blogi, joten jäänkin seuraamaan tätä.

  - oma kaniblogini: http://kanimukset.blogspot.fi/ -

  VastaaPoista