sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Poijjat ulkoilemassa!


Oikein kivaa joulukuun ensimmäistä päivää kaikille! :) Meidän blogissa ei alkanut joulukalenteri, mutta jouluinen arvonta on vielä tuloillaan sekä muutama joulun erikoispostaus. Elikkä niitä odotellessa!
Otin tänään Pöpsöstä palkintokuvan, siis kuvan siitä sen voittamien ruusukkeiden kanssa, ja kuvaukset olivat kyllä hyvin epäonnistuneet, yhtä otosta lukuunottamatta. Pöpsö ei pysynyt paikoillaan ja olisi kovasti halunnut tutkia kaikkea muuta, mm. kiipeilemällä palkintojen päälle, puhtaaseen vaatekasaan sekä sohvan selkänojalle.. :D Mutta kyllä sieltä yks onnistunut ja edustava kuva saatiin otettua!

Lisäksi tunnistaako kukaan jälkimmäisissä kuvissa olevaa herraa? :) Syy pupupojan oleiluun meillä selvinee tuota pikaa..


Näin..


6 kommenttia:

 1. Maailman suloisimmat pojat, kyllä nyt jännittää!! (;

  VastaaPoista
 2. Mitkä viimeset kuvat? Eikö tuo ole Pörry? Mutta jooh... meilläkin kuvaaminen on samanlaista :-D Ja voisitko tehdä häkin esittely videon tai kanien hyppyvideon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota ruskeaa pupua tarkoitin. Ja pistetään listalle, eiköhän niitäkin onnistuta toteuttamaan! :)

   Poista
 3. Hieno pöpsö:D! ja ettei vaan olis kuule texas!! (tai siis texu) mutta kuitenkin cassandralta pupunen, kenties astutuslainassa?;)

  VastaaPoista
 4. Samaa luulen kuin edellinen, Texas se taitaa olla. Ja oisko kenties astutuslainassa Marlille?? :D

  VastaaPoista
 5. Ooks sä ostanut Texasin, ku se hän oli Casandralla myynnissä?

  VastaaPoista