maanantai 30. joulukuuta 2013

Mieleenpainuvimmat muistot vuodelta 2013

Toiseksi viimeistä päivää viedään vielä tätä vuotta, mutta pakko sanoa ettei se tunnu yhtään siltä! Etenkin poikasten syntymän jälkeen olen ollut niin tohkeissani, etten edes tajunnut, että pitäisi joitakin uudenvuoden suunnitelmiakin kehitellä, saa nähdä jääkö nekin nyt tekemättä.. :)
Tämä vuosi oli yksi elämäni muutoksellisimmista vuosista eikä se ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Päätin siis lisätä tähän ne kaikista  mieleenpainuvimmat tapahtumat tältä vuodelta, hyvät sekä ikävät.


Tiistaina, 15.10., oli yksi vuoden raskaimmista päivästä, kun päästimme molemmat koiramme paremmille metsästysmaille. Tuolloin sain muistutuksen siitä, että kun lemmikkejä hankitaan, on niistä joskus myös luovuttava. Hirvikoira Pessi oli oma ensimmäinen lemmikkini. Saksanpaimenkoira Keena oli äitini koira, jonka kanssa itse touhusin.Esteet on yksi harrastus, jonka aloitimme kanien kanssa kesällä. Ensin se lähti Fotinin opettamisesta estehypyn saloihin, siinä samalla oppi Pöpsö ja kisoihinkin asti tuli päästyä. :) Tähän samaan voisin mainita, että kaikista hienoin kokemus estekisoissa tuli tänä vuonna Läyliäisten estekisoista lokakuussa, jossa Pöpsö tykitti ja voitti toisen helpon suoransa, samassa luokassa Fotinin ollen viides! Myös Marli ehti kehittyä vuoden loppua kohden parantaen jatkuvasti suorituksiaan.Myös yksi kivuliaimmista muistoista on oman ponin myynti. Aluksi Bomber eleli puoli vuotta ylläpidossa, jonka jälkeen myyntipäätös tehtiin. Koin ponin kanssa elämäni parhaimpia hetkiä, mutta jossain vaiheessa oli pakko tajuta, että tuollaisella ponilla olisi vielä jollekin muulle niin paljon annettavaa. Nykyään poni elelee Varsinais-Suomessa erittäin tyytyväisenä ja hyvinvoivana. Se on hurmannut uusien omistajien sydämet täysin, tosin sitä en epäillyt hetkeäkään!Blogin aloittamisen jälkeen on meille saatu kaksi uutta kania, Marli sekä Texas. Minkään kanin hankintaa en ole tähän mennessä katunut hetkeäkään! Marli muutti meille syyskuussa ja Texas saapui mukanani lemmikkimessuilta marraskuussa. Tällä hetkellä muita uusia kanihankintoja ei ole tiedossa, paitsi...Näitä jännitettiin, näitä odotettiin. Ja vihdoin ne syntyivät! Poikasten syntymä oli mielettömän upea päätös tälle vuodelle, ja nyt ei ole mitään mikä estäisi minua viettämästä vuoden vaihdetta hymyssä suin. :) Innolla odottelen, että millaisia pampuloita näistä kasvaa!

Vuodessa ehti tapahtua monia muitakin asioita, mutta tässä nyt mielestäni tärkeimmät maininnan arvoiset. :)
Poikasista sen verran, että voivat hyvin pulleasti! Odottelen että karvat alkavat kasvaa nakeille, jonka jälkeen saattaapi blogiin ilmestyä jonkinlaista tarkempaa kuvamatskua pupuvauvoista. Ja en tosiaan tainnut mainita aikaisemmin, että poikasia on pesässä viisi! Toivotaan, että kaikki selviävät.

6 kommenttia: