maanantai 30. syyskuuta 2013

Lihapullia!

Ensinnäkin pahoittelut siitä, ettei viime viikolla tullut ainuttakaan postausta. Itselläni oli stressiä ja kiirettä, kun viimeiset yo-kokeet tuli tehtyä ja huh - vihdoin ne on syksyn osalta ohi! Nyt jännätään sitten kevättä, saas nähdä kuinka käy.


Kanitukset ovat pyöreitä, pulleita ja hyvinvoivia. No ei nyt ihan lihapullia kuitenkaan.. :) On ulkoiltu, hypitty ja syöpötelty. Eilen laitoin ilmot eteenpäin Läyliäisiin, joihinka mennään kaikkien kanien kanssa hyppäämään helppo suora. Eilen myös hypytettiin isompaa rataa kaneilla, ja kaikki hyppäs ihan mielettömän hyvin! Fotini teki samalla uuden oman ennätyksensä, joka on tällä hetkellä 45cm!

Jännä nähdä kuinka kanit käyttäytyy, Pyhtään kisojen käytösmittari kun lähenteli sitä kaikista epätoivotuinta käyttäytymistä.. Palojoen kisoissa kaikki kanit sentään ymmärsivät keskittyä hommaan, joten jos samoilla meiningeillä mennään niin hyvä tulee!

Ja tämän postauksen kuvat eivät ole uusimmasta päästä, vielä näitä julkaisemattomia otoksia viime viikonlopun kisoista.. :)


3 kommenttia:

  1. http://hennanpuput.blogspot.fi/

    Teidät on haastettu! :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja hyppyjä! Blogisi on muutenkin tosi kivan oloinen ja liityin lukijaksi!

    VastaaPoista