maanantai 16. syyskuuta 2013

Kuvatuksia ja suunnitelmia


Hoh, kaikki jää kesken. Tarkoitus oli, että olisin tehnyt postauksen/esittelysivun siitä, miten meillä eletään ja syödään. Ylläripylläri senkin toteutus jäi kesken, tosin yhtenä ongelmatekijänä on se, että nyt jos sen teen niin joudun sitä heti muuttamaan, koska ei ole varmaa saako kanit asua talvea karsinassa vai viedäänkö ne muualle talvehtimaan. :) Mutta mutta ehkäpä tässä jossain vaiheessa tulee jotain selvyyttä, toivotaan!

Kiinnostaisiko ketään edes tietää miten meillä toimitaan? :)

ps. Kaverini on tulossa meille kaninsa kanssa keskiviikosta sunnuntaihin. Luvassa on sitten paljon kuvia!
pps. Jos bensatankki ihmeellisesti täyttyy loppuviikkoon mennessä niin ollaan kaikkien kanien kanssa suuntaamassa Palojoelle epävirallisiin estekisoihin. :D

8 kommenttia:

 1. Me syödään kanssa tuota Rabbit Royalia, jota on tuossa kuvassa :). Ja olisi kyllä tosiaan hauska jos tekisit postauksen siitä mitä teillä tehdään :)

  VastaaPoista
 2. ruoki mielummin pelkkää exceliä, älä rabbit royalea..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä mitä noi kanit on mieltä. Tuo Excel on sen verran arvokasta, että mieluusti sitä laittaisin jonkun sekaan vaikka kyllähän se menisi ihan tuollaisenaan. Joka tapauksessa RR on syötettävä pois, ja ecxeliä ei olla vielä aloitettu. :) Ja jos vaan viitit vielä kertoa miksi mielummin pelkkää exceliä, henk.koht kokemuksia kyseisestä ruoasta?

   Poista
 3. Anonyymilta ois kiva kuulla perustelut tuolle mielipiteelle...? :D

  Meillä syötettiin klupille lähes niiden koko elämän ajan RR:ää, massaa oli sopivasti ja ruoka maittoi hyvin :) Excelistä en lähde sanomaan mitään koska en sitä ole koskaan omille pupusille syöttänyt, mutta hyvää olen siitäkin kuullut (mut kallistahan se on jos vertaa esim. RR.ään ja Hobby Plussaan joilla pärjää myös oikein hyvin).

  Mut siis mua ainakin kiinnostais että miten teillä asiat hoidetaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista! Miullaki kävi mielessä tuon Hobbyn sekoittaminen RR'ään, mutta sitä on niin vaikea saada ja lähin paikka mistä voisi noutamalla noutaa olisi 250km päässä.. :) Siinä mielessä tuo excel on hyvä vaihtoehto, että sitä saa paikallisesta eläinkaupasta! Mutta kattoo nyt mihin rahat riittää loppupeleissä ja mistä kanit tykkää. :D

   Poista
 4. Kiinnostaisi! :D ihana muuten tuo uus banneri, vaikke se nyt 'enää' nii uus ookkaan :) tteetkö muille bannereita...? ^^''

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi kiitos ! :-) Ehkä mie voisin kokeilla tehdä, vaikka oonkin onnettoman mielikuvitukseton tollasten tekemisessä. Mutta jos laittelet mulle kuvia ja minkä väristä olisi hakusessa niin mikäs siinä, ainakin voin yrittää! :)

   Poista