sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Loikkavideo!

Vihdoinkin, pitkästä aikaa elävää kuvaa kaneista! Olen erittäin ylpeä saavutuksestani että sain ensinnäkin otettua kanit ulos hyppimään ja vieläpä niin että kamera oli mukana taltioimassa tapahtumaa. Pienet sille!

Hypytin tänään Hallaa, Marlia sekä Pöpsöä. Hallan hypyt eivät tulleet videolle koska kamera oli silloin vielä sisällä ja siinä vaiheessa kun hypyt alkoivat sujumaan, päätin jo lopettaa että molemmille jäisi hyvä mieli. Seuraavana hypytin Marlia, joka muuten pääsee uuteen kotiinsa 14.2. Raision kisoista. Saattaapa neiti myös päätyä hyppimään kisoihin pitkästä aikaa! Itse en ole paikalle tulossa.
Marli hyppi oikein kivasti, vauhtia sillä piisasi ja ennen kameran käynnistystä hypyttelin muutamia kertoja pieniä esteitä jolloin vauhtia ja sujuvuutta oli vielä enemmän. Taukoilu on tehnyt siis ihan hyvää. :)

Pöpsön kanssa aloiteltiin pienillä ja lopulta hypittiin kv-vaikean tasoisia esteitä. Ukolla on ihan mielettömän hyvä veto esteille ja sen takia sitä onkin aina niin mukava hypyttää! Harmi vain että tajusin vasta jälkeenpäin että Pöpsön mahdolliset tiputukset johtuivat liian lyhyestä estevälistä joka oli Hallan jäliltä.. Tai näin itse videota jälkikäteen katsellessa mietin, voihan se myös johtua muusta koska ei se kuitenkaan taidoista kiinni ollut. Mutta pidemmittä höpöttelyittä olkaa hyvä ja siirtykää videon pariin!Meidän kisakausi alkaa Klaukkalan kisoissa 28.2. jonne mukaan lähtee Pöpsö ja Fotini kv mutkalle sekä Halla helppoihin luokkiin jos kani on siihen mennessä valmis lähtemään. Siitä jatketaan Lappeenrannan kisoissa 15.3., silloin kisaajien määrä on kasvanut yhdellä! Himpula täyttää maaliskuun alussa 4kk ja jos kokoa on ja hyppytreenit on päästy pitämään niin eiköhän napero lähde kokeilemaan ainakin toiseen helppoon minkälaista meininkiä se estehyppely on.

6 kommenttia: