torstai 18. joulukuuta 2014

VH-listat ja joulustressiä

Sanokaa pliis etten ole ainoa joka stressaa liian nopeasti lähestyvää joulua! Olen siinä mielessä lahjojen kanssa tarkka että jokaiselle pitää olla jotakin (puhuttakoot nyt siis perheenjäsenistä ja erittäin läheisistä henkilöistä). Minulla on kuitenkin vanhemmat sekä kolme sisarusta, kaksi kummipoikaa sen lisäksi löytyy vielä muutamia muuten läheisiä joille lahja pitäisi hankkia. Suurin osa on onneksi hyvissä ajoin hankittu/tehty, mutta vielä uupuu muutama paketti pukinkontista. Toivotaan vain ettei päivät lopu kesken ja pääsisin pian viimeisetkin ostokset tekemään.

Mutta! Ettei tämä menisi ihan ohi aiheen höpöttelyksi, niin pitäisikö meidänkin vähän analysoida vielä tiistaina julkaistuja Vuoden Hyppykani-listoja sekä vuoden kisamenestystä?

Postauksen kuvista kiitos MaiSu, Siiri/Miia & Henna!

Pöpsö

Pöpsö jätti tänä vuonna ainakin yhdet kisat välistä joihin mukaan lähti pelkästään Fotini. Syy tällekin oli se, että en halunnut viedä pomppupoikaa sisäkisoihin, joissa se selvästi stressaa ja jännittää enemmän. Pitkin kevättä ja kesää kuitenkin kisailtiin ja Pöpsö keräsi itselleen 60 pistettä, sijoittuen jaetulle sijalle 37.

Kokonaisuudessaan hyppyvuosi oli Pöpsön kannalta erittäin onnistunut, vaikka kyllähän siinä kesti että saatiin vaadittavat klassauspisteet vaikealle suoralle.. Mutta hitaasti ja varmasti, hieno se on ollu joka tapauksessa ja aina osannut yllättää! Ensi vuonna Pöpsö jatkaa vaikealla suoralla sekä toivottavasti kerää myös keskivaikealta mutkalta tarvittavat kolme klassauspistettä, jotta se olisi sitten molemmissa vaikeissa. Ensi vuotta innolla odotellen.. :)


Fotini

Fotini aloitti vuotensa erittäin upeasti napsien paljon sijoituksia, klassautuen nopeasti molempiin keskivaikeisiin. Sen jälkeen Fotini onkin hyppinyt hyvin vaihtelevalla menestyksellä. Neiti on tuulella käyvä tapaus, silloin kun hyppypäälle sattui niin voitto sieltä helposti napsahti. Fotini sai molemmista keskivaikeista yhdet klassauspisteet, joten ensi vuonna jatkuu meidän kv kisailut, jos joskus vaikka päästäisiin tämänkin kanssa vaikeisiin luokkiin..!

VH-listoille Fotini keräsi yhteensä 65 pistettä, tämä pistemäärä riitti jaetulle 34. sijalle. Terkkuja vaan samalla sijalla olevalle Tinjalle. ;)


Marli

 Marlin tämän vuoden kisakausi oli erittäin lyhyt. Se alkoi huhtikuussa, kesäkuussa se klassautui ulos helpoista ja se ehti kokeilla paria keskivaikeaa ennen elokuun astutusta. Pari sijoituista kuitenkin toi neitokaiselle 26 pistettä ja VH-listalla jaetun 66. Terveisiä myös samalle sijalle yltäneille Nahlalle ja Pepsille!


Texu

Texun viimeinen kilpailuvuosi sujui leppoisasti, ja päätös oli parempi mitä osasin odottaa! Texu kilpaili tänä vuonna vain muutaman kerran, eliittiä suoralla sekä mutkalla. SM-kisoissakin se kävi, eliittimutkalla se sijoittui viimeiseksi (keskeytin ensimmäisen kierroksen) ja suoralla 8./11., kiitos vielä Carolle ja Karkille tämän vuoden hypyttelyistä. :) Viimeisissä kisoissaan ennen eläkkeelle siirtymistä Texu hyppi eliittimutkan messuilla. Ensimmäisen kierroksen kaksi virhettä ja toisen kierroksen kolme virhettä (B arvostelu, jolloin virhepisteet ja aika laskettiin yhteen) toivat ukolle kolmannen sijan! Tähän oli mahtava lopettaa monen vuoden kisaura, tosin Texu saattaa vielä ensi vuonna hyppiä tiimiä ihan mielenvirkistykseksi jos vielä mielenkiintoa ja imua esteille löytyy.
Pienellä määrällä kisoja ehti pappa kerätä 32 pistettä, jakaen sijan 58.


Myös kolme omaa kasvattia ensimmäisestä poikueesta (Marli x Texu, s. 28.12.2013) olivat keränneet itselleen pisteitä:

60. Maytime Milady, 30p
76. Maytime Athos, 19p
140. Maytime d'Artagnan, 5p

Hienoja olivat jokainen, myös Aramis kävi kokeilemassa kisaamista mutta ei yltänyt napsimaan itselleen pisteitä. Ensi vuodelle toivotaan, että Marlin ja Dougien ainokainen lapsi Elsi lähtisi seuraamaan isänsä ja ehkä vähän emänsäkin käpälänjälkiä.. :) Toivottakaamme siis myös onnea tuoreelle Vuoden Hyppykanille vuosimallia 2014, Dougielle, Marlimammalta pusuja!

Eiköhän tässä ollut taas aihetta yhdelle postaukselle, hienosti meidän kanilauma kisasi tänä vuonna. Onnea ja menestystä kilpakumppaneille ensi vuoteen!

ps. Huomasitteko uuden upean bannerin? Iso kiitos siitä Maijalle!

1 kommentti: