sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Pet-näyttely, Taavetti 7.12.

On hieman venähtänyt tämänkin postauksen kirjoittaminen..! Hups. Kuitenkin, käytiin Taavetissa pet-näyttelyssä, joka oli Kaakkois-Suomen Kani- ja Jyrsijäharrastajien viimeinen tapahtuma. Kaneja oli ennakkoon ilmoitettu 20 ja jälkikäteen kaksi. Meidän laumasta mukana olivat Pöpsö ja Halla.

Halla oli ensimmäistä kertaa reissussa (jos kanin hakureissua ei lasketa). Aluksi taisi olla kovinkin jännää, mutta pienen silittely- ja tutkiskelutuokion jälkeen neiti malttoi jo rentoutua ja heinäkin maistui. Arvostelupöydällä tyttö käyttäytyi ihan kiitettävästi, mitä nyt pientä jännitystä oli ja eihän se sylissä olo mitään maailman herkuinta ole..!

Yleiskunto: 27/30 -kaipaisi lisää lihasmassaa, kehittyy vielä
Turkki: 18/20 - puhdas, palautuu kohtalaisesti
Korvat: 5/5 - puhtaat
Silmät: 4,5/5 - toinen hieman vuotaa
Hampaat: 5/5 - ok
Kynnet: 5/5 - leikattu
Tassut: 5/5 - puhtaat
Häntä: 5/5
Käsiteltävyys: 18/20 - ujostelee, hieman yhteistyöhaluton, mutta kiltti

Yhteensä 92,5p

Pöpsö lähti "vanhana" konkarina mukaan. Huomaa kyllä sen kehityksen, eniten sydäntä lämmitti käsiteltävyydestä saadut pisteet sekä maininta pojan uteliaisuudesta. Ei ollut yhtä helppoa alussa, joten jotain kehitystä on tapahtunut. :)

Yleiskunto: 28/30 - hienot peppulihakset, selkä hieman kova
Turkki: 17,5/20 - kiiltävä, hieman pölisee, palautuu kohtalaisesti
Kynnet: 5/5
Silmät: 5/5
Hampaat: 5/5 - ok
Kynnet: 5/5 - leikattu
Tassut: 5/5 - karvaiset
Häntä: 5/5
Käsiteltävyys: 19/20 - touhukas

Yhteensä 94,5p

Koko päivä meni omilta osin istuessa tuomarin vieressä kirjoitellen arvostelupöytäkirjoja ja oppien uutta. Varsin avartava kokemus tuo sihteerin homma, pakko päästä toistekin! Halla ei palkintoja saanut, mutta Pöpsölle irtosi 5p kuma. Loppusiivouksen jälkeen suuntasin auton kohti kotia, mukanani Kiiralta matkalle lähtenyt Merlin-pupu. Pieni sasselipoju matkasi uuteen kotiinsa eilen, eli melkein viikon se meillä majaili!

Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja mulla olis mielessä tehdä vihdoinkin se eräs pitkään kaivattu video tänne blogiin, mutta jospa se vielä ennen aattoa ehtisi.. :) 

Kuvista kiitos Kiiralle!
ps. Muistakaa KKJ!
pps. Myynnissä-sivu päivitetty ja tullaan päivittämään vielä lisää kunhan saan kaivettua kaiken myytävän (kaniaiheiset ja randomit) ja kuvailtua ne.

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, käyn kurkkaamassa myös sun blogin! :)

   Poista
 2. Jos kiinnostaa, mun blogi on http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/
  (ulkoasu on kesken :))

  VastaaPoista