maanantai 3. marraskuuta 2014

Messuvalmisteluja

Pikkuhiljaa olisi aika alkaa valmistautumaan Lemmikkimessuja varten. Matkaan tulen lähtemään lauantaiaamuna, mutta sitä en vielä tiedä tulenko paikan päälle junalla vaiko autolla. Yötä tullaan viettämään Karkin luona ja sunnuntaina sitten palaudutaan kotiin. Mukaan lähtevät Pöpsö, Fotini ja Texu.
Pöpsö starttaa ensimmäisen vaikean suoransa, Fotini hyppii kv:ta ja Texu hyppii vielä viimeisen kerran eliittiä, jonka jälkeen odottaa erittäin ansaittu eläke. :)

Tänään oli kuitenkin Pöpsön reenipäivä (pitkästä aikaa hypittiin kotona!), ja aikas makeita loikkia sieltä löytyikin. Esteitä löytyi kaiken tasoisia, gulan ja halvtvå mentiin eliittikorkeuksilla, femmania lyhennettynä vaikeana ja joitain muitakin eri korkeuksia joita vaihdeltiin.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sitten seuraavanlaista asiaa! Kaverin puolesta laitan nyt tietoa eteenpäin.

KOTI LÖYTYNYT!!!
ANNETAAN: Texas Hold'em "Java"
s. 30.3.2014, e. Rex, i. New Zealand Red
keltapunainen viittakuvio


Uutta kotia itselleen etsii leikkaamaton uroskani Java. Perusluonteeltaan poika on nöyrä ja alistuvainen, sopisi siis toiselle kanille kaveriksi. Rauhallinen, utelias ja vaatimaton kaveri, enemmän lupsakka kuin vauhtiveikko! Lepsusta luonteestaan huolimatta ei ole sylikani. Annetaan, koska entinen kanikaveri ei tule toimeen tämän kanssa. (kyseessä uros, asunut lapsesta asti yhdessä) Tästä siis kiva kaveri tyttökanille leikkauksen jälkeen, tai miksei yksineläjäksi. :)
Arvioitu aikuispaino pojalle on n. 4kg. Mukaan saa pussin tuttua ruokaa!
Kaikki yhteydenotot Javasta suoraan kasvattajalle riina-laaksonen@hotmail.com

1 kommentti: