sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Messumeiningit

Heippa!
Pari päivää sitten latasin messuvideokoosteen Youtubeen, kiitos mukavasta palautteesta jota olen saanut siitä! Videoita tässä blogissa on nähty todella harvoin, mutta eiköhän se tilanne korjaannu viimestään jouluun mennessä kun hankintalistalla on uusi läppäri. Saas nähdä millaisen käyn sitten ostamassa, mutta ehdottomasti sellainen joka jaksaa pyörittää videoneditointiohjelmia, tämän hetkinen kone on hiukkasen heikommassa kunnossa.

Mutta. Messuistahan mun oli teille tarkoitus kertoa. Videolta varmasti välittyi kahden päivän kestänyt hyvä fiilis joka jäi päälle vielä messujen jälkeenkin. Hauskaa oli, sitä ei voi kieltää!

Fotini hyppi messuilla molemmat keskivaikeat. Lauantaina kanit kärsivät selvästi messujännityksestä, yleisön hälinästä ja sisätilasta. Fotini keskeytti ensimmäisen kierroksen, mutta koska luokan arvostelu muutettiin A:ksi, päästiin toiselle kierroksella ja taidettiin jopa maaliin päästä.. Virhepisteitä en muista. Sunnuntaina kv mutkalla Siru hypytti Fotinin, mutta edelleen tyttö toimi hitaasti ja jännittyneesti, tästä seurasi keskeytys. Koska luokan arvosteluna pidettiin C, Fotini ei selvinnyt toiselle kierrokselle. Hienosti tyttö kuitenkin yritti!

Pöpsö jännitti vielä enemmän kuin Fotini, sillä meidän ensimmäinen vaikea suora päätyi molemmilta kierroksilta keskeytykseen. Pöpsö ei hypännyt ensimmäistäkään estettä, ja lämmittelyssäkin se oli hyppinyt jäykästi ja pudotellut puomeja. Kyllähän se harmitti, ei todellakaan ole pojan kyvyistä kiinni etteikö olisi niitä esteitä hyppinyt. Mutta odotellaan ensi kevääseen ja siihen, että ulkokisat starttaavat. :)
Sunnuntaina kv mutkalla Pöpsö hyppi ensimmäisen kierroksen neljällä tai viidellä virheellä. Pöpsö pääsi myös toiselle kierrokselle, josta olen niin uskomattoman iloinen! Se eteni hyvällä vauhdilla, ei enää jännittänyt (ainakaan niin paljoa) ja näytti vihdoin omalta itseltään. Kolme virhettä radalla tulivat kaikki kuitenkin sellaisilta esteiltä jotka se olisi helposti voinut päästä, mutta näillä virheillä ei siinä vaiheessa ollut merkitystä, poika oli tykitellyt niin hienosti koko radan!!


Texu kilpaili messuilla viimeistä kertaa. Luokkana oli eliitti mutka, jossa ensimmäisen kierroksen vanha pappa hyppi Caron kanssa vain kahdella virheellä, ihan uskomaton! Toinen kierros meni kolmella virheellä, joista kaksi oli ihan silkkaa huolimattomuutta. Mutta eipä sekään niissä fiiliksissä tuntunut missään, Texu liikkui hyvin radalla, hyppi esteitä kuin olisi edelleen nuori kani ja selvästi nautti. :) Texu sai samat virhepistemäärät kuin Dougie, mutta koska Texu oli hieman hitaampi, sijoittui se kolmanneksi. Upea pappa! Onnea myös Tinja-mummolle luokkavoitosta, vanhukset ne siellä vielä jaksaa tykitellä!e


Ja kuten ylläolevasta kuvasta huomaa, Texun rinnalla seisoo toinen kani. Kyseessähän on Maytime Athos, joka tykitteli Karkin kanssa helpossa mutkassa kolmanneksi! Niin se poika lähtee seuraamaan isänsä jalanjälkiä, ainakin toivottavasti.. :) Athoksessa on kyllä potentiaalia ja nyt se on todella syttynyt esteiden hyppimiselle!

Tässäpä meidän messupostaus. Huomisesta eteenpäin olen keskiviikkoon risteilyllä, saas nähdä mitä siitä tulee kun kaksi Minnaa lasketaan samaan laivaan.. Siitäkin luultavasti jonkinlainen postaus luvassa sitten ensi viikon loppupuolella. :)

1 kommentti: