tiistai 7. lokakuuta 2014

Pomppupoika Veeti + asiaa


Ylläolevissa kuvissa esiintyy meiltä viime helmikuussa maailmalle lähtenyt kasvatti, Maytime d'Artagnan. "Veeti" tuli meille viime lauantaina viikoksi asustelemaan, tarkoituksena hieman hyppiä esteitä ja sunnuntaina viedä poju kotikisoihin pomppimaan. :) (Taitaa olla jo toinen kasvattini joka meillä on kotiopetuksessa, heh..)

Veetin kanssa mentiin helpon tasoisia esteitä tänään ja upeasti loikki! Lisäksi kani omaa ihanan sosiaalisen ja miellyttävän luonteen, on niin leppoisa käsitellä. Ihanaa nähdä kasvatti noinkin hyvässä kunnossa!

Sitten näihin muihin asioihin. Blogi on ollut hiljaiselolla, siitä pahoittelut. Aikaa on kulunut esteitä rakentaessa, ja tällä hetkellä lähes valmiina on jo kaksi estettä; gulan ja halvtvå. Puomit ovat raitoja vailla valmiita ja seuraavana projektina onkin sitten meidän nimikkoeste.
Lisäksi perustin viime kuussa meille oman Facebook-sivun, joka kantaa nimeä Maytime kanit. Käy tutustumassa sivuun (ja ehkä jopa tykkäämässä) täältä!
Sieltä löytyy mm. kuvaa tulevasta nimikkoesteen lankusta. Lisäksi tulen jatkossa päivittelemään sinne pienempiä asioita mistä pelkästään blogiin ei kannata kirjoittaa. :)

Sunnuntaita ja kotikisoja odotellessa, jonne mukaan lähtevät Veetin lisäksi Pöpsö ja Fotini. Myös Karkki ja Minna tulevat meille yöksi, talli täyttyy vieraskaneista ja tilanpuutteen takia siirrymme yöpymään mökille.
Ja meinasi aivan unohtua! Pöpsö ja Fotini ovat Karkin luona kyläilemässä. Puotinharjun kisoihin en pääse töiden takia ja Karkki oli halukas kanit ottamaan hoitoon viikoksi ja viemään myös kisoihin. Iso kiitos hänelle, kanit ovat hyvissä käsissä. :)

7 kommenttia: