maanantai 13. lokakuuta 2014

Mäntyharju 12.10. + vauva-asiaa

Viikonloppu meni jälleen kerran kanien kanssa touhutessa, sekä tietty kanikavereiden. Lauantaina töiden jälkeen Minna tuli meille, jonka lisäksi käytiin noutamassa Karkki Lahden juna-asemalta. Ilta sujui mukavissa merkeissä, ja vähäisillä yöunilla lähdettiin viettämään kisapäivää kotikisoihin, jotka järjestettiin kasvihuoneessa. Kisapäivä sujui mukavasti kanien kanssa loikkien ja tuomaripöydän takana istuen, mutta pakko sanoa että eilinen päivä oli ihan mieletön.Pöpsö hyppi lauantaina Puotinharjussa Karkin kanssa keskivaikeaa suoraa loikkien paremman kierroksen yhdellä virheellä. Eilen oli siis pienoiset paineet kun jännitettiin, saako Pöpsö vihdoin viimeisen puuttuvan klassauspisteen kv suoralta. Ensimmäinen kierros hypittiin kahdella virheellä, mutta toiselle kierrokselle tsempattiin molemmat ja saatiin se yhden virheen tulos - näin ollen Pöpsö klassautui vaikealle suoralle! Samalla tykkikanin rata riitti toiselle sijalle. :)


Fotini loikki myös Puotinharjussa Sirun kanssa, paremman kierroksen hyppien vain kahdella virheellä. Eilen en edes osannut jännittää mitä Fotinin suoritukset tulee olemaan, sillä se ei ole SM-kisojen jälkeen hyppinyt kertaakaan kahta tai kolmea virhettä paremmin. Radalle lähtiessä ensimmäinen kierros mentiin kuitenkin kahdella virheellä, ja toiselle kierrokselle kanineiti sai jostain vauhtia ja lähti reippaasti etenemään, pudottaen vain femmanin viimeisen puomin (tämänkin esteen se ensimmäisellä kierroksella selvitti puhtaasti!), tuloksena yhden virheen rata, ensimmäinen klassauspiste kv suoralta sekä luokkavoitto! :) Mieletön mimmi.

Muuta sanottavaa kisoista ei enää olekaan, päivä sujui oikein hienosti ja positiivista palautettakin saatiin. Ihan mieletöntä!
 Kiitos ylläolevista kuvista Karkki & Henna V!

Sitten siirryttäköön hieman surullisempiin asioihin.


Kuvassa poseeraa meidän ainokaiseksi jäänyt poikanen Marlin ja Dougien yhdistelmästä, naaras Maytime Enastående. Viiteen viikkoon mennessä näistä neljästä lupaavasta poikasesta selvisi yksi. Ainutlaatuiselle lapselle annettiin ainutlaatuinen nimi, on tuo sellainen pieni neiti päivänsäde. Aivan ihana luonne ja suloinen ulkonäkö, siispä täydellinen paketti. :) Tällä viikolla pienelle lapselle tulee ikää jo kuusi viikkoa ja pikkuhiljaa alkaa olla vieroituksen aika Marli-mammasta.

Näihin kuulumisiin päättyy tämä postaus, ja eikö oo muuten hienoja esteitä ollut meillä kisoissa? ;) Esteprojektin tuloksena saatiin kasaan kolme estettä (femman kasattiin aikaisemmin), ylläolevista esteistä siis vihreä gulan, liila halvtvå ja Maytime-pysty on meidän käsialaa!

7 kommenttia:

 1. Vitsit mä rakastuin siihe Gulaniin!! Ja tykkikanit ;) Mut eiiiiih....mä arvasin. Mul oli kokoajan sellane fiilis et joku mättää.. Otan osaa :( Upea selviytyjä tuo neito!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe se on aika magee (8 Ja joo, ei aina mee nallekarkit tasan :(

   Poista
 2. toi maytime-pysty on niin hieno! 8)

  VastaaPoista
 3. mitä muille poikasille kävi??

  VastaaPoista
 4. Mikä onnettomuus on tapahtunut muille vaaveille ??. Otan osaa :'(

  VastaaPoista