perjantai 1. elokuuta 2014

Puotinharju 26.7. ja hoitopupuja!

Olen odottanut että saisin Puotinharjun kisoista kuvia, mutta toistaiseksi en ole löytänyt kuin yhden omista kaneistani.. Harmi sinänsä. Noh, mennään sen yhden kuvan voimin tämänkertainen kisakertomus!

Kv suoralla hypytin neljä kania; Pöpsön, Fotinin, Marlin ja Omegan. Pöpsö hyppi heti ensimmäisen kierroksen puhtaasti, whaaat? Mitä pienelle pallopullapomppupupulle on tapahtunut?! Kuitenkin, maaliin päästyä ilmoitin samantien ettemme edes yritä toista kierrosta. Pöpsön puhdas rata riitti neljänteen sijaan (/30.). :)
Fotini meni kahdella virheellä, ei ole tuo suora ihan tämän neidin vahvin.. Huomasi kyllä kuinka meidänkin virheet tuli helpommilta esteiltä, ei ole siis siitä kiinni etteikö kani hyppäisi. Noh, jos se ensi kerralla sitten paremmin! Fotini oli sijalla 17./30.

c Katriona A.
Marli loikkikin sitten tänään myös kehnommin mitä viime kisoissa, Marli vei jopa viisi estettä mukanaan. Huh huh, toisaalta helteen puolesta en yhtään ihmettele ettei jaksanut keskittyä, vaikka kaikkia kaneja kastelin ahkerasti. Lopullinen sijoitus 27./30.

Omegalla puolestaan tuntui, ettei esteiden välit riitä laisinkaan. Juuri ja juuri se ehti edelliseltä esteeltä laskeutua kun piti jo seuraavalle ponnistaa! Tästä syystä kolme huolimattomuusvirhettä ja sija 24./30.

Eliitissä hypytin Dougien ja Katriona hypytti Texun.
Texu hyppi jatkuvasti vinoon esteillä, mikä lie oli siinäkin syynä. :( Tulos kuitenkin saatiin, kuusi virhettä ja 8./8. Urheasti se hyppi sitten ihan loppuun asti kun vähän tsemppasi!

Dougie puolestaan tykitti normaaliin tapaansa. Ensimmäinen kierros mentiin hitaasti kahdella virheellä, mutta toinen kierros hyvällä, tasaisella vauhdilla ja puhtaasti. Niinpä se oli Dougielle ensimmäinen voitto eliitistä!

Toivottavasti kisaselostukset eivät menneet ihan päin honkia, jotenkin tuntuu niin sekavalta kirjoittaa kisoista kun onhan niistä jo aikaa.. Olisi pitänyt aikaisemmin naputella tämäkin postaus. Mutta! Seuraavaksi kuvia meidän kaikista kaneista, sekä myös hoidokeista. Unohtui SM-postauksessa mainita, että Dougie tuli sunnuntain jälkeen meille hoitoon. Karkin kanit lähtevät sitten ensi viikolla kun hän palautuu ulkomaan reissultaan, käyn viemässä ne lauantaina 9.8. Palojoelle, jonne itse lähden myös kanien kanssa kisaamaan. :) Tässä nyt kuitenkin koko kanilan asukit kuvattuna, kiitos avusta Janitalle!

Texu


Marli


Pöpsö


Isla


Fotini


Omega


Dougie


Ja loppukevennykseksi vielä pari kuvaa meidän "kaksosista". :)


Seuraavat kisat meillä ovat tosiaan vasta Palojoen kaksipäiväiset, jonne en pääse kuin lauantaina. Tullaan kykenevien kanien kanssa hyppimään kv:ta ja ajattelin myös Fotinin ilmoittaa korkeushyppyyn, jos se enää jaksaa hyppiä oman luokkansa jälkeen. Hellettä on luvattu sillekkin päivälle, eikö se koskaan lopu?

8 kommenttia:

 1. Nooh, ehkä ensi kerralla parempi onni :-) Luulin että blogeissa aina kanit on vaan kolmen parhaan joukossa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) haha no eihän toi nyt paikkaansa pidä, ainakaan meidän kohdalla ;)

   Poista
 2. minna...mikä to pöpsön parta on XD

  VastaaPoista
 3. Nuo puput on kyllä niin ihanii<3

  VastaaPoista
 4. Uuuu Pöpsöstä on tullu vanha ukko ;D

  VastaaPoista
 5. Pöpsö uskomaton! Iiihania kaikkien kuvat!:') Pöpsö ja isla, aaaww :3

  VastaaPoista