sunnuntai 10. elokuuta 2014

Palojoki 9.8.

Ihan ekana ISO kiitos kaikille blogin lukijoille, teitä on kertynyt jo yli sata ja viisikymmentä, vau! Keep it going, jossain vaiheessa tulossa lukijoille jonkinlaista arvontaa tai muuta vastaavaa. :) Ja kysymyspostauksen vastauksia ei kannata kysellä, arvatkaa kuka totaalisesti unohti senkin.. Kysymykset on valmiina kirjoitettuna ylös niinkuin osa vastauksistakin, pitäisi vielä viimeistellä ja julkaista. Joten, malttia!

Mutta. Palataanpa vielä eiliseen päivään, kun käytiin kanien kanssa Palojoella kisailemassa. Mukaan lähtivät Pöpsö, Fotini, Dougie, Isla sekä Omega. Karkin kanit palasivat tällä reissulla kotiinsa, nyt iski jo hirmuinen ikävä näitä ihania hoitokaneja kohtaan, ei kyllä ihanampia tapauksia olisi voinutkaan toivoa!

Pöpsö hyppi kv:ssa paremman tuloksensa kahdella virheellä, eka pudotus tuli japsilta ja toka virhe oli omaa tyhmyyttäni. En ajoissa vetänyt kania taaksepäin vaan tämä ehti jo ponnistaa ja takajaloillaan hutaista esteestä puomit alas kun tarkoitus oli korjata ja ottaa vauhtia. Hups! Lopullinen sija oli kuitenkin yhdeksäs.


Fotini ei ollut tänään ihan niin hyvässä vireessä mitä se olisi voinut olla. Ensimmäinen kierros räpellettiin kuudella virheellä, toiselle kierrokselle tulos parani kuitenkin vain kolmeen virheeseen. Eniten harmittava virhe oli tuplakryssetti, jossa Fotini teki suoraan sanottuna mahaplätsin esteen sekaan, reppana. :( Näistä selvittiin ja yritettiin vielä korkeushyppyä, jossa tänään ei riittänyt ponnu kuin 65cm ylitykseen. Noh, ehkäpä ensi viikolla sitten paremmin!


Ensi viikon lauantaina auton keula suuntaa kohti Pälkänettä ja sunnuntaina sitten kohti Nokiaa. Mukaan lähtevät Pöpsö sekä Fotini keskivaikeaan ja tiimihyppyyn (kahtoo kuin käy kun hypyttää kahta kania samaan aikaan, hehe..) ja Texu Anniinan kanin pariksi tiimiin. Lisäksi enää pari viikkoa kun täällä kilpaillaan jälleen kerran esteiden parissa, jee! Eli kaikki tervetuloa Mäntyharjulle estekisoihin, siinä yhteydessä järjestetään myös pet-näyttely. :) Lisätietoja Suomen Estekanien sivuilta sekä Kaakkois-Suomen Kani- ja Jyrsijäharrastajien nettisivulta.
(HUOM! Estekisoihin lisätty pituushyppy-luokka, sitä ei vain nettisivuille ole päivitetty...!)

Kiitos Karkille tämän postauksen kuvista!

6 kommenttia: