maanantai 14. heinäkuuta 2014

Tampere 13.7.

Sunnuntaiaamuna herätyskello soi viideltä, auto starttasi pihasta kuuden jälkeen ja kisapaikalle saavuttiin siinä vähän ennen puolta kymmentä. Matkalla autossa oli neljä ihmistä sekä 10 kania, huh huh! Varsinainen tilaihme jälleen, etenkin kun peräkontissa ei ollut yksikään kani!

Katti, Emmi sekä Noora auttoivat kisaradan rakentamisessa ja eipä siinä pitkää mennyt kun helppo suora oli kasassa ja saatiin kisat aloitettua kymmeneltä. Itse tuomariharjoittelin helppoa suoraa sekä hypytin sopivissa väleissä Islan sekä Athoksen. Isla meni ensimmäisen kierroksen neljällä virheellä, mutta paransi toiselle kierrokselle hypäten yhdellä virheellä. Samalla Isla sai klassauspisteen ja sijoittui viidenneksi. :) Athoksen virhepisteitä en edes muista ensimmäiseltä kierrokselta, mutta toiselle kierrokselle niitä kertyikin enää vain neljä. Hieno poika ensikertalaiseksi!

Helppojen luokkien kuvat c Katriona, kv:n c Sini.


Kv mutkalla hypytin neljä kania, kahdeksasta. Huh sitä juoksun määrää! Pöpsö hyppi todella upeasti, en todellakaan osannut odottaa noin kovaa suoritusta pojalta! Parempi kierros kahdella virheellä, hölmö astui vesiesteeseen (joka oli jopa niinkin korkea kuin vesiesteen reunakin) ja tuplakryssetin etupuomi otti osumaa. Mieletön suoritus pikku karvapallolta!
Fotinikin osasi yllättää, kun hyppäsi toisen kierroksen kolmella virheellä, tosin sillä se on hyppinyt tähänkin mennessä. Pari ihan hölmöä virhettä (mm. tämäkin kävi vesiesteessä) ja sama juttu tuplakryssetin kanssa, etupuomi lähti matkaan. :D Upea suoritus joka tapauksessa!
Marli hyppäsi elämänsä ensimmäistä kertaa keskivaikeaa. Sen kyllä huomasi, kuinka oli hakusessa pituusesteille vaadittava koikkaloikka. Ja pystyesteet ei vain ole tämän kanin juttu, tiedä mistä johtuu. Toinen kierros mentiin kuitenkin kuudella virheellä ja kovasti se kyllä skarppasi pitkiin loikkiin, ei nekään kaukana ollut onnistumisista. Hiljaa hyvä tulee!
Hypytin lisäksi Omegan. Toisella kierroksella höpsö vauhtivirhe, jossa x-esteen puomi lähti matkaan. Tuloksena yksi virhepiste ja toinen sija!


Viimeisenä luokkana oli helppo mutka. Hypytin jälleen Islan sekä Athoksen. Athos teki huiman parannuksen, ja hyppi yhdellä virheellä mutkaradan, jossa ainoa virhe tuli siitä, että poju meni juomaan vesiesteestä.. :D Eli ensimmäinen klassaus helposta mutkasta, jee!
Isla hyppi jälleen hienon vauhdikkaasti ja ilmavasti, ensimmäinen kierros muistaakseni yhdellä virheellä ja toinen puhtaasti. Tämä tulos riitti toiseen sijaan!


Takana on siis mukava kisapäivä mukavassa seurassa, kiitos vielä edellä mainituille, sekä Minnalle kisojen järjestämisestä. :)

Seuraavana lähdetään SM-kisoihin Helsinkiin, jonne ilmoitan kanit luultavasti huomenna. Tällä viikolla siis tulossa postausta niistä kaneista jotka sinne lähtevät, plus yritän saada editointiohjelman takkuiluista huolimatta sen lupaamani videon valmiiksi..!

3 kommenttia:

  1. Mihin laitoitte kaikki kanit? :-0 mutta hienot puput♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kun tarpeeksi taiteili niin ne kulki sylissä, välissä, jaloissa, vaikka missä.. :D

      Poista