torstai 27. helmikuuta 2014

Haaste - asioita joita ikävöin

Johan tästä on pari viikkoa kun Sara haastoi minut. Asia meinasi jäädä unholaan (anteeksi siitä.. :D), mutta nyt kun sen muistin, päätin sen samantien tehdä!

Haasteen pointti on kertoa 10 asiaa, joita ikävöi. Katsotaan nyt kuinka monta keksin..


1. Poikaset

Lauantaina neljä pientä vauvaa lähtivät maailmalle, ja maanantaina heistä myös viimeinen pääsi omaan kotiinsa. Kun laskin viimeisen uuden omistajan syliin, meinasi siinä päästä itku - ensimmäisen itkun tirautin sinä päivänä kun näin ison pesän jonka sisällä möngersi hieno määrä terveitä nakkeja. :) Jokaista lasta on ikävä, mutta onneksi kaikki menivät tutuille ja pääsen näitä suht useasti katsomaan!

2. Puomien maalaus

Hehe ihan hassu juttu, mutta tää oli kyllä ihan superhauskaa! Luovuus pääsi valloilleen ja puomeja tuli maalattua aamusta iltaan. Onneksi puomeja jäi vielä ensi kesälle, riittää siis lisää maalattavaa. Olisi kai välillä tolppiakin tehtävä..

3. Bomber

Ei tätä ponia voita kukaan. Bomber oli tapaus once in a lifetime, en voisi ikinä kuvitella löytäväni toista samankaltaista ponia! Poni oli minulla ylläpidossa ja lopulta omistuksessani yhteensä 4,5 vuotta.
Kattavamman postauksen Bomberista voit lukea täältä.

4. Kesä

Kesään liittyi jälleen niin paljon ihania muistoja! Tietysti myös lämpö kelpaisi.. Toisaalta keväthän tekee hyvää vauhtia jo tuloaan, ehkä kesäkin siis tulisi hieman etuajassa?

5. Joulu

Vaikka kesä onkin mieleeni, on joulussa sitä tiettyä tunnelmaa. Vaikkei se ole enää samanlaista kuin lapsena, tuo joulu silti perheen yhteen ja onkin siksi yksi suosikkijuhlapyhistäni!

6. Kreikka

Kreikassa on tultu käytyä pariin otteeseen ja olisin millä hetkellä tahansa valmis lähtemään sinne takaisin!

 7. Coca-Cola

Olen yrittänyt vähän vähentää kokiksen juomista (myönnän, olen addikti..), ja hyvin on "vieroitus" toiminut, mutta kyllä sitä silti tekis mieli!

8. Pöpsön vauvakarva

Hehe, Pöpsö oli vaan niin mahottoman söpö niitten villahousujen kanssa! En väitä etteikö se enää olisi söpö, mutta voi sitä pientä pörröistä palloa joka meille silloin tuli muutaman kuukauden ikäisenä.. ♥

 9. Mansikat

 Vaikka mansikoita on syöty pitkin talvea, ei ne vedä vertoja kesän tuoreille mansikoille! Odotellaan siis että paikallisen kaupan viereen aukeaa taas koju jossa mansikoita myydään, luultavasti tulen sen myös tänä kesänä tyhjentämään.. :)

10. Uiminen

 Pienestä asti uiminen on ollut ihan ykkönen kesäpuuhissa, eikä mielipide ole vuosien saatossa muuttunut. Olen monet kerran uinut itseni ihan rusinaksi, joskus sitä melkein luuli että kasvaa kidukset kun viihdyin vedessä niin paljon! Ensi kesänä toivotaan siis lämpimiä uimakelejä!


Jes, kymppi tuli täyteen! Jos joku on halukas tämän haasteen tekemään, niin siitä vaan. Eli haastan kaikki halukkaat viemään haastetta eteenpäin. :)

5 kommenttia:

 1. haha, tää haaste taitaa olla se minkä ite tein ekana, totuushan on se että asioiden kuului liittyä kaneihin, mutta mitäpä tämä:D! Kiva oli kuitenkin, miksen oo tosta ponista tienny mitää?! :'o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa eikä, sori :'D Noh, näin tää nyt mulle ajautu ja en ois kyl kymmentä keksiny kaneista ni pakko vähä huijata.. :--D Mut kiva oli kuitenkin tää haaste :-)
   Bomberista oli täällä blogissa tosiaan tuo postaus, mutta en oo siitä sen kummemmin puhunut kuin vain pari kertaa mainunnut. :)

   Poista
 2. Haha, monta samaa mitä mullekin. Harmi vaan ettei mua oo haastettu, mut ehkä nyt kun tuli tilaisuus! :) Mullaki on Kreikkaa ikävä.. :´c Tosi kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi :) Kreikka on kyl ihan huippu <3 Kiitos, ja tee nyt ihmeessä!

   Poista