maanantai 24. helmikuuta 2014

22.2. Klaukkala ja Marlimamma

Lauantaina vietettiin mukavaa kisapäivää Klaukkalassa, estekisojen merkeissä meidän osilta. Menomatkalla autossa oli mukana yhteensä seitsemän kania, mutta lopulta kotiin päästyä niitä oli jäljellä neljä, hetkeä myöhemmin kolme.. Poikasille tuli ikää lauantaina kahdeksan viikkoa ja kolme jäi kisareissulla matkan varrelle! Lisäksi yksi jatkoi matkaa kotiin päästyäni (niinkin kauas kuin kilometrin päähän!), ja viimeinen lapsi lähtee maailmalle maanantaina, eli tänään. Poiketen alkuperäisestä suunnitelmasta, kaikki poikaset lähtivät maailmaa valloittamaan. Tulevaisuudessa tulen näitä kaikkia toivottavasti vielä näkemään, muutamaa sitten vähän aktiivisemmin. :) Ensimmäisen poikueen kanssa kaikki tuntui sujuvan liiankin täydellisesti, melkein välillä pelotti että kohta on pakko tapahtua jotain "ikävää", että miultakin se kupla hajoaa ja palaan todellisuuteen. Toisin kävi, emo hoiti ensipoikueensa mitä parhaimmiten, kaikki viisi naperoa selvisivät ja ovat vieläpä ihan mahtavan luonteisia otuksia!

Tosiaan, siihen kilpailupäivään. Heräsin ensinnäkin aamulla 3.45, auto oli pakattu 5.15 ja siitä alkoi pitkä ajoreissu. Ensin koukkasin kaverin kyytiin läheltä pk-seutua ja ajoimme sitten yhdessä Klaukkalaan, jonne ehdimme hyvissä ajoin, auto taisi olla parkissa 8.45!

3 ensimmäistä c Riina L, viimeinen c Katriona A. Kiitos!

Pöpsö hyppäsi ihan kivasti, ainoa miinus oli jälleen liika jännitys. Pojalla meinas keskittymiskyky häiriintyä, lattiaa piti esteiden välissä paukutella ja välillä olis toiseenki suuntaa ollu kiva mennä. Parempi tulos mentiin kuitenkin vain yhdellä virheellä, täytyy silti nyt miettiä että mitä tuon pojan kanssa tekee. :( Turha stressi ja kiusaaminen ei oo hälle kivaa, vaikka hyppääminen kotona on ihan parasta!

Kuvista kiitos Riina L!

Fotini omaa paremman kisapään, ja se tuli myös todistettua lauantaina! Ensimmäisellä kierroksella tyttö hyppäsi kahdella tai kolmella virheellä jos oikein muistan, vai oliko se yhdellä? Joka tapauksessa toisen kierroksen hieno, puhdas ja reipas tulos toi Fotinille toisen sijan, wau! Lisäksi molemmat puput saivat ensimmäiset klassauspisteensä helposta mutkasta. :)

Tässä vielä kuva muuten vaan niin suloisesta tapauksesta, tuitui! :3

Sunnuntaina Jassu kuvaili taas Marlia kynsienleikkuun jälkeen (ja vähän myös silläkin hetkellä..), tässä teille kuvien parhaimmistoa! Odotan innolla Marlin kanssa tulevaa kevättä, tyttö niin hienosti yllätti messuilla helpolla suoralla, että saa nähdä kuinka lähtee tämän kevään estetreenit sujumaan. Vajaan parin viikon päästä jatketaan hyppyreenejä kevyellä paluulla, toivotaan siis että kevään aikana löytyisi jostain estekisoja mihin päästäisiin hyppäämään!


Loppuun vielä video Fotinin puhtaasta suorituksesta, kiitos videosta Maija S!

4 kommenttia:

 1. ♥Pörry♥

  Se tärkein aihe blogille :-D No ei, on tää muutenkin iha tooosi hyvä blogi, mutta Pörrystä ei voi voittaa kukaan♥ (paitsi ehkä omat kanit hehe:D)

  VastaaPoista
 2. Marli on kyllä niiiin upeen värinen!! :)
  Ei varmana jääny paljoa aikaa pepsin ja fotinin väliin, niin nopeesti toi loikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on <3
   Haha no mut Pepsi meni niiiin upeesti! Edelleen, ei hävitty huonolle ;)

   Poista