keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Liebster Blog + asiaa!

Kiitos Elli!


Liebster tarkoittaa rakastettua, rakasta tai suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa.

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.
2. Valitse viisi blogia, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.
Sori, en viitsinyt viidennen kanssa tapella.. :-D

Eli kiitos vielä Ellille palkinnosta, nyt se on myös laitettu eteenpäin ja voin siirtyä seuraavaan aiheeseen!

Aloin jo lokakuussa suunnittelemaan joulukalenteria blogiin, joka tulisi sisältämään arvontoja, erikoispostauksia sun muuta mukavaa lueskeltavaa! Tarkemmin mietittynä eikö se ole sama asia jos vain julkaisen erikoisemmat postaukset sitten erikoispostauksina ja arvontoja laitan pystyyn? Vai onko siinä joulukalenterissa se joku? Mielipidettä ehtii vielä sanomaan, itselläni tavallaan intoa olisi kalenterin väkertämiseen mutta kun en sitten tiedä miten turhaa se olisi.
Saa sanoa oman mielipiteensä! Ja sitten jos joku ehdottaa joulukalenteria niin saa myös ehdotella postausideoita.. :) Arvontoja on joka tapauksessa tulossa ainakin pari kappaletta. 


4 kommenttia:

 1. Voi kiitos! :)
  Hihi ajattelin kans tota joulukalenteri-ideaa, mutten usko että jaksaisin joka päivä kirjoittaa 24 päivän ajan :D mutta hyvä idea!!!! :) arvonnat on aina kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista. :) Joo siis ihan totta, et siin joulukalenterissa on kyl tosi paljon tekemistä, ehkä mä vaan laittelen arvontoja käyntiin.. x)

   Poista