maanantai 25. marraskuuta 2013

Lemmikkimessut 23.11.

Huh mikä reissu, ellen sanoisi. Vietettiin messupäivä lauantaina pupujen sekä kaverini kanssa. Kanit oli (miljoonatta kertaa) esteillä sekä petissä. 
Olin kuvitellut, että päivä ei loppuisi koskaan, mutta aika kulki siivillä ja tuntui melkein siltä, ettei päivän tunnit enään riitä! Ensimmäiset kolme tuntia meni omien pupujen pyörittelyssä estepuolella, loppuajan sitten käytimme kiertelyyn, syömiseen, estekisojen katseluun ja upeiden pupujen ihailuun. 

Omille pupuille ei petissä menestystä näkynyt, Fotini sai 91,5p (kjeh, se oli just pissiny häkkii ja tietysti lätränny tassunsa siellä.. ja olisi kuulema tarvinnut lisää lihasta ja massaa) ja Pöpsö elämänsä tähänastiset parhaat pisteet; 94,5p!
Estepuolella puput oli kyllä ihan mahtavia yllättäjiä. Ekan kierroksen jälkeen Pöpsö oli mennyt kahdella virheellä ja Fotini sekä Marli yhdellä. Toiselle kierrokselle Pöpsökin tsemppasi ja jännitys oli jo takana päin, joten yhden virheen tulos sieltä tuli ja viimeinen klassauspiste helposta suorasta - ensi keväänä kokeillaan sitten keskivaikeaa! :) Marli meni toisen kierroksen hyvää vauhtia yhdellä virheellä ja nappasi itselleen ensimmäisen klassauspisteen. Fotini puolestaan hyppäsi toisen kierroksen puhtaasti! Ihan mieletön tyttö. 
Fotini kuulutettiin vielä ennen palkintojenjakoa uusintakierrokselle, koska neitokaisella oli toisen kanin kanssa sama aika. Fotini ei enään ollut hirmuisen vauhdikkaalla päällä, mutta puhtaasti hyppi vielä kolmannen kerran ja sijoittui kuudenneksi! Ei kyllä käynyt mielessä että saataisiin edes yhtä sijoitusta, kaneja oli kuitenkin reilut 50 helpossa suorassa. Niin ja Fotini kaipaa vielä yhtä klassauspistettä, jonka jälkeen sekin siirtyy keskivaikeaan suoraan hyppimään. :)


Ja Marlista ei yhtään kuvaa, pöh. :( Jos joltain löytyy kuvia, voi miulle niitä laitella sähköpostiin (minna.pilssari[at]gmail.com) tai linkitellä kuvasivustoja kommenteihin. :) Olen yrittänyt jo kuvia etsiskellä, mutta ei kai niitä vielä oo kaikki edes julkaistu?
Mutta ehdottomasti kyllä ensi keväänä, tai viimestään syksynä lähdetään uudestaan messuilemaan, oli sen verran mukava kokemus!

Fotini ja sisko Deena :)

13 kommenttia:

 1. On sulla vaan upeimmat jänöt! :) Isot onnittelut vielä kaikille teille!
  Ihania kuvia :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, jee kiitti! :) Jänöjussit kiittää jälleen kerran :D

   Poista
 2. Ihana toi Pörry :-D Sori joo sanon sitä aina Pörryksi tuota Pöpsöä :-D Se on samanpainonen, saman näkönen tismalleen paitsi se minun on valkoinen. Niillä on samanlaiset valjaat (siis ne siniset), Kastroitu sama kuukausi ja minun kanini on 6 päivää ja kuukausi vanhempi :-D Voisitko kertoa milloin menet jonnekkin pettiin tai estekisaan. Voisin tulla sillä mun pupulla samoihi kisoihin :-D Tahtoisin niin nähdä Pörryn :)). Ja mistä muuten luet noista kisoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, aika hauska! :)
   Seuraava kisareissu ei ole toistaiseksi tiedossa, koska estekisoja tuskin on enää tälle vuodelle ja pettiin ei lähdetä myöskään (eikä niitäkään enää taida olla?). Mutta ensi keväänä sitten! :)
   Suomen estekanien nettisivuilta sekä Lemmikkikanit ja Kaniyhdistys. Lisäksi Kaakkois-Suomen kani- ja jyrsijäharrastajat.

   Poista
 3. Oisin ittekkin halunnu tulla, mutten päässä :c Mutta kivoja kuvia sait!

  VastaaPoista
 4. Isot onnittelut teille puppeleille ja tietysti omistajalle <3
  Noi kuvat oli tosi söpöjä x3
  Oisin kyllä kovasti halunnu tulla katsomaan ;n;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Sie kans tuut sit keväällä kattomaan seuraavan kerran kun Petexpo järjestetään!

   Poista
 5. :D ihania! tuutte keskivaikeaan sitte meitä haastamaan;D tosi kivoi kuvii ja näin ainakin fotinini uusinnan, en muista näinkö muita pupujas.. ja petissä kanssa! ja wow muute noi pöpsön pisteet! ihan huippuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii. :D Joo, tullaan ainakin yrittämään..! Ja joo yllätyin pisteistä, mut silti hämmennyin siitä ettei sitä millään tavalla palkittu. No, ei aina voi voittaa. :) Oi ja ihana kuva!

   Poista
 6. mulla on muutes kuva pöpsöstä! laitoin tohon postaukseen: akkaatmet.blogspot.fi/2013/11/lemmikkimessut-2013-yllatys.html (sori laatu..:D)

  VastaaPoista
 7. Ihania kaneja ja hienosti hyppää! :)

  VastaaPoista
 8. Toi musta leijonaharjas-risteytys kani oli näyttelyis mun kanin vieres sen mustan mun kani vaa tökki sitä kuonol ja mun pupu söi sen heiniä :D

  VastaaPoista