lauantai 7. syyskuuta 2013

Uusi asukas!

Eilisestä kuvainformaatiosta pystyi hieman jo päättelemään, eli eilen lähdin heti koulusta aamupäivällä päästyäni ajelemaan kaninhakureissulle. Matkaan sieltä nappasin meidän laumalle pientä vahvistusta. Saanen esitellä, risteytyskaninaaras Magic Mint, tutummin Marli!


Marli on ollut vielä uudessa kodissa hieman ujo, mutta silti ihanan utelias ja reipas! Eilisen se sai rauhassa tutustua uuteen kotiin ja elellä omissa oloissaan. Tänään mennessäni hakemaan Marlia ulkoilemaan, oli se aluksi arasteleva, mutta uteliaisuus voitti ja oli jo innokkaasti haistelemassa ja tutustumassa.


Marli on viisi kuukautta vanha, väriltään keltamusta japanilainen. Marlin isä Farge Flekk on tällä hetkellä keskivaikeaa kisaava, väriltään keltamusta japanilainen viittakuvio. Emä puolestaan Fun Fun Fun, eliittiin klassautunut ja väritykseltään luonnonkeltainen. Sukunsa puolesta siis neidissä voisi olla estekanin "vikaa", ja eiköhän me treenailla ja katsella jos joskus kisoihin eksyttäisiin. :-) Marlillahan on jo yhdet kisat takana!


Marli reippaana tyttönä kävi tänään myös tekemässä jo hieman tuttavuutta Pöpsöön sekä Fotiniin. Pöpsö lauman ainoana miespuolisena toivotti uuden tulokkaan erittäin tervetulleeksi, Fotini taas kävi nuuhkaisemassa ja pinkoi taas pois. Mutta ajan kanssa katsotaan, tulisiko näistä joku päivän yhtenäinen lauma! Toistaiseksi Pöpsö ja Fotini asuvat keskenään ja Marli omassa lukaalissaan.


Eli mitkä ne meidän tavoitteet nyt sitten olivat? Samat kuin Pöpsöllä ja Fotinilla: esteiden treenailua, hauskanpitoa sekä pet-näyttelyissä käyntiä! Ensimmäiset petit taitaakin olla Marlilla edessä 1,5kk päästä Häkkilässä, jonne tietysti Pöpsö sekä Fotinikin lähtevät mukaan. :)


Että sellainen nuorukainen tällä kertaa. :-) Toivotaan, että yhteistyö kanin kanssa lähtisi sujumaan ja peukut myös sen kannalta pystyssä, että Fotini suostuisi Marlin kaverikseen hyväksymään!

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. :)

    http://kaikentuhoajat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Montakohan puppee sulla oikee tulee olemaan :D no ei vaa ihanii :3 ❤️

    VastaaPoista