sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Estekisat 1.9., Pyhtää

Pakko sanoa, että tämän päivän jälkeen naurattaa ja itkettää. Mutta lopullinen fiilis on kyllä ihan mahtava!


Fotini ja Pöpsö osallistuivat molemmat helppoon suoraan. Samalla startattiin kaikki ensimmäistä kertaa estekisoissa! Hauska oli kokemus, ja ei todellakaan jäänyt tähän nämä kinkerit. :) Kanit oli reippaita (välillä ehkä vähän liiankin..) ja kokemusta saatiin roppakaupalla.

Fotinin suoritukset olivat.. energisiä. :D Kani sinkoili jokaikiseen ilmansuuntaan ja kysymyksenä taisi koko ajan olla, että "saanko mä mennä ton äskösen esteen?". Fotinin rakettimaisuuteen saattoi myös vaikuttaa vesisade, jota neiti inhoaa ehkä eniten maailmassa. Ensimmäinen kierros mentiin kahdella virheellä ja toinen muistaakseni neljällä tai viidellä.

Pöpsö puolestaan löllöili ensimmäisen radan. Kaniparka oli ihan jäissä, jopa aluksi niin pahasti että se hurjan iso aloituseste tuotti meille ylitysongelmia... Toisella kierroksella Pöpsö pääsi paremmin vauhtiin, mutta tiputti harmillisesti kaksi viimeistä estettä. Ensimmäisellä kierroksella virheitä ei tullut kuin yksi, ja niinkin hidas kuin ensimmäinen rata oli, niin se riitti neljänteen sijaan!


Tavoitteet tältä päivältä siis saavutettiin: päästiin molempien kanien kanssa maaliin asti! Tästä hyvä jatkaa nyt treenejä ja kattella josko lisää kisoja ilmaantuisi. :)

2 kommenttia: