maanantai 23. syyskuuta 2013

Hyppyjä, univelkaa ja kisailua!

Rankka viikonloppu takana ja rankka viikko edessä. Tänään jatketaan jälleen yo-kirjoituksilla, seuraavana vuorossa on äidinkielen esseekoe. Voi tehdä tiukkaa keskittyä niinkin pitkä aika kokeeseen, kun univelat painaa päälle. Mutta turha valittaa, itse kun univelat on aiheutettu. :D Mutta mistä nekin velat on hankittu?

Perjantaina kaverini vihdoin saapui meille (aluksi tarkoitus oli majoittua jo keskiviikkona). Kaverillani oli myös hänen vanha risteytyskaninsa Oiva mukana reissussa! Viikonloppu oli siis hyvin kanitäyteinen, tosin tuli siinä myös vähän poneiltua sekä kierreltyä suurta kotipaikkakuntaani. Elokuvat oli myös ehdoton ajanviete, ja viikonloppuherkkuina toimi tällä kertaa viinirypäleet (joita keposesti naposteltiin kolme rasiallista..).


Sunnuntaina lähdettiin kaverini kanssa ajamaan Palojoelle puoli kymmenen maissa. Matka taittui suht nopeasti ja löydettiin jopa ensimmäisellä yrittämällä perille. :) Kyseessähän oli siis epäviralliset estekilpailut. Osallistuin omien kanieni kanssa helppoon aloittelijoiden suoraan sekä helppoon suoraan. Pakko sanoa, että kaikki kanit ylitti odotukset! Pöpsö pomppi molemmat luokat hienoilla nollaradoilla (vaikka vauhtia oli ja sillä vauhdilla olisi saattanut lähteä vaikka lentoonkin asti..), Marli sekä Fotini tekivät puhtaat tulokset aloittelijasuorasta ja Fotini sijoittui jopa kolmanneksi! Tytöt hyppi myös nätisti ja reippaasti helpon suoran, molemmat yhdellä virheellä. Siis ihan uskomattomia karvakorvia, olen uskomattoman ylpeä kaikista pupuista. :)


Kivat kisat, kiitos vielä järjestäjille! Tästä jatketaan sitten "armottomalla" treenillä, seuraavana etappina on Läyliäisen estekilpailut 5.10. :)

4 kommenttia:

 1. Teillähän meni hienosti! :) ja ah sydän sulaa, marli on vaan niin söpö<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kaikki kanit yllätti ihan totaalisesti! :) Marli on tuollainen pieni pallonaama c:

   Poista
 2. Hienoja kuvia, ja ihan mahtavat noi Marlin korvat! :D

  VastaaPoista