tiistai 17. helmikuuta 2015

Talvifiiliksiä

Sunnuntaina Minna tuli pikavisiitille meille yhdeksi yöksi. Saatiin myös aikaiseksi ulkoiluttaa sekä hypyttää pupuja, vihdoinkin tuli sellaisia nättejä kuvia mitä en ikinä yksin saa otettua!
Loppuun vielä video kaninvaihtopäiviltä. 7.2. treffattiin Karkin, Minnan ja Pian kanssa lahdessa ja vaihdeltiin kaneja keskenämme. Marli lähti Karkin mukaan ja viime lauantaina se pääsi Raisiosta uudelle omistajalleen! :)

21 kommenttia:

 1. Voi kun Fotini on kaunis! Tulee ihan mieleen Deena <3

  VastaaPoista
 2. Jumatsuikka nyt oon kyllä kade noista kuvista(ja Pöpsön hypyistä)! Ihania <3
  Aika haaska video, paitsi et hyi että oon ruma. XD

  VastaaPoista
 3. Ihanku Fotini ois timanttien keskellä noissa ekoissa kuvissa :')

  VastaaPoista
 4. Wouu mitä kuvii :3 hienoa hienoa minna(t)!

  VastaaPoista
 5. oot minna ihana t. minna ja pia

  VastaaPoista
 6. Mulla olis yks kysymys :D Mitä tarkottaa jos kani on lemmikki tasoinen? Ja millaisen kanin voi sitte rekisteröidä? Kiitos vastauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lemmikkitasoisella varmaankin tarkoitat tässä yhteydessä risteytyskania tai vaihtoehtoehtoisesti rotukania joka ei täytä niin tarkasti rotumääritelmäänsä, jolloinka se on enemmänkin lemmikkitasoinen. :) Risteytyskaneille ei ole rekisteriä, mutta ilmeisesti rotukaneja rekisteröidään. Itse en lemmikkikaniharrastajana ole perehtynyt tähän sen kummemmin, mutta suosittelen tutkimaan Suomen Kaniyhdistyksen sivuja! http://kaniyhdistys.com

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Tosi hyvä laatuisia kuvia. Ne on vaan niin ihania! :3 <3

  VastaaPoista
 9. Olen kovasti kiinnostunut kanibloggaamisen aloittamisesta, mutta minusta tuntuu etten osaa. Onko sinulla siis jotain hyviä neuvoja aloittelevalle bloggaajalle? Tästä kertova blogikirjoituskin voisi olla kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vain blogia perustamaan! Sellaisen vinkin voisin antaa, että tee blogista oman näköisesi. Alku on aina vaikein, mutta kun pääsee vauhtiin niin hommasta tulee paljon helpompaa ja varmasti hauskempaakin. :) Kiitoksia myös postausideasta, tuollainen voisi ollakin toteuttamiskelpoinen!

   Poista