tiistai 9. syyskuuta 2014

Pieni suuri kisapostaus

Seuraavaan postaukseen tulen kirjoittamaan nyt viimeisimmistä kolmista kisoista joissa on tultu käytyä. On meinaan jäänyt hieman vähemmälle blogin kirjoittaminen lähinnä töiden takia, mutta nyt kun töitä on vähemmän, loogisesti löytyy enemmän vapaa-aikaa! Etenkin jos herää vapaapäivänä puoli kuudelta, niin mikäs sen parempi tapa käyttää auringonnousua edeltävä aika? :D

NOKIA 17.8.

Nokialla käytiin kolmen kanin kanssa. Mukana olivat Fotini, Pöpsö sekä Texu.

Fotini hyppeli kv suoran aika kehnosti, siihen nähden miten se olisi sen voinut hyppiä. Paremmalta kierrokselta tuli viisi virhettä, huh huh! Noh, kaikki helpoimmathan se suurinpiirtein tiputtelikin, pisimmiltä ja isoimmilta niitä virheitä sitten ei tullut.. :) Ei ollut Fotinin päivä, mutta pari kivaa kuvaa siitä oli silti saatu!


Pöpsökin hyppi hieman heikommalla suorituksella saaden neljä virhettä paremmalta kierrokselta. Onhan se ihan hassua kun kanit oli niin pöhelöitä ja tiputtelivat pystyjä ja helpoimpia esteitä, mutta tällä kertaa ei ollut ihan näiden kahden hyppypäivä, jos tiimihyppyä ei lasketa mukaan!

kuvat c Maisu & Saga S

Tiimihyppy sujui kaikilla kaneilla hienosti. Texu hyppi Anniinan Noan parina voittaen luokan ja Pöpsö ja Fotini hyppi hienosti toiselle sijalle samoilla virhepistemäärillä, hieman hitaammalla ajalla. :) Tosiaan vasta tiimihypyssä Pöpsö ja Fotinikin syttyivät, tosin saattoihan se olla myös niin että kaverin vetoapu toimi eteenpäinvievänä voimana! Etenkin Texun oli helppo juosta ja hyppiä naaraan perässä, heh...***

MÄNTYHARJU 24.8.

Jee, kotikisat! Oli jälleen mukava järkätä kisoja. Ainoana miinuspuolena oli se, että viimeisenä ilmopäivänä Fotini alkoi rakentamaan pesää. Neiti jäi siis kotiin potemaan valeraskautta, siispä lähdimme Pöpsön ja Texun voimin katselemaan mikä meininki kisapaikalla olisi.

Pöpsö hyppi todella hienosti molemmat kv:t! Kv suoralla tuli kaksi virhettä, sijoitusta en muista. Mutkaradalla poju tykitti hienosti saaden ensimmäisen klassauspisteensä yhden virheen radalla ja sijoittuen toiseksi!


kuvat c Karkki

Texu osallistui myös pituushyppyyn, jossa se sijoittui toiseksi hyppäämällä hurjat 190cm!! Papparainen aloitti vielä 80cm pituudesta, joten aika kova suoritus. :)
Lisäksi Mäntyharjulla tehtiin historiaa, kun Dougie rikkoi Suomen ennätyksen pituushypyssä hurjalla loikalla, 225cm! Video loikasta tulossa myöhemmin.

***

TUULOS 7.9.

Tuuloksen kisoihin en edes ilmoittanut Fotinia, koska ajattelin että jos se Kreikan reissuni aikana alkaa taas valeraskailemaan, ilmoitan sen turhaan hyppimään. Niin lähdimme siis jätkien kanssa liikenteeseen.


Pöpsön kanssa kisat ei mennyt ollenkaan putkeen. Liikenne ja hälinä pisti pojan ihan sekaisin ja keskeytettiin ensimmäinen kierros, koska aika oli vähällä loppua. Toiselle kierrokselle saatiin tulos, 4vp. Yksi tuli tosin kun nostin vesiesteen yli jota se ei olisi hypännyt vaikka kuinka olisin yrittänyt ja yksi virhe korjauksista. Raasuparka pieni poika, noh yritti se ainakin! Siinä mielessä olen tyytyväinen. :)

Minna-kaima kokeili myös Pöpsön kanssa pituushyppyä, kun pidettiin kisojen päätteeksi vielä epävirallinen pituushyppyluokka. Pöpsö pääsi 120cm, mutta 140cm tuotti jo hankaluuksia, ja tuossa pituudessa poika sitten jo tippuikin pelistä pois. Ihan hupsu pieni karvapoika, mutta ylpeä olen silti!

kuvat c Karkki

***

Eli semmoisia kisareissuja meillä on tässä ollut! Pöpsöllä on nyt siis yhdet klassauspisteet molemmista kv:ista ja Fotinilla edelleen yksi ainokainen mutkalta. Kahtellaan josko me niitä klassauspisteitä vielä ehdittäisiin saamaan, koska molemmilla kaneilla kuitenkin potentiaalia olisi mahdollisesti vaikeankin ratoihin. :) 
Texu lähti nyt pienelle reissulle Minnan luokse. Poju pääsee hyppimään pituushyppyä Saloon 20.9., kun niin hienosti meni kotikisoissakin. Seuraavat kisat meillä tuleekin olemaan sitten Puotinharjussa 21.9., jos siihen asti ei muita kuulumisia tule niin seuratkaa ihmeessä vauvojen kasvua, sitä tulen varmasti päivittelemään kuvien kera useasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti