sunnuntai 18. elokuuta 2013

Palojoen pet-näyttely 18.8.

Ensimmäinen näyttelypäivä takana minulla sekä kaneilla. :-) Pakko sanoa, että oli kokonaisuudessaan aika jännä ja tapahtumarikas päivä, kanit käyttäytyi odotettua nätimmin ja vaikkei pisteet yltänyt palkintosijoille, yllättivät molemmat silti pienillä extrapalkinnoilla..!


Fotini sai kokonaisuudessaan 91p, mikä ei nyt ensikertalaiselta niin huono tulos ole. :-) Etenkin kun nyt tietää että mihin sitten panostaa ensi viikon näyttelyissä, jospa sitten saataisiin edes pisteellä tai parilla paremmat!


Pöpsö oli ehdottomasti päivän yllättäjä - käytös oli parempi kuin Fotinilla ja en olisi uskonut, että kani saisi edes tuota pistemäärää jonka se tänään keräsi: 90,5p! Eli nyt molempien kanien kanssa pientä hienosäätöä ja ensi viikolla Lappeenrantaan! :)

Kuvailin vielä odottellessani estekisoja. Molemmat kanit oli arvosteltu yhteentoista mennessä, ja odotusaika oli pitkä.. Ehdittiin siinä välissä myös ruokailla Subwayssa.Päivän päätteeksi jaettiin palkinnot ja tällä kertaa jäätiin ilman luokkavoittoja. Sen sijaan Pöpsö sai kuman hyvästä turkista ja Fotini oli tuomarin suosikki! Ei voisi olla iloisempi tämän päivän jäljiltä. :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti