sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Tuulitukka

.. ja viimeisenä vielä Fotinin taidonnäyte. :--D

Pöpsö oli ihanan reipas hyppykani tänään! Se ylitti kaikki esteet puhtaasti ja hyvällä vauhdilla. Fotini puolestaan olisi syönyt mieluusti mahansa täyteen ruohoa ja esteenvälit suurinpiirtein työnnettiin pyllystä eteenpäin, mutta kyllä niitä hyviäkin hyppyjä oli.. :) Fotinin kanssa jätettiin sitten treenit lyhyempään - ensi kerralla hypätään hiekalla kun nurmella ei suostuta liikkumaan!


Kuten kuvista voi päätellä, täällä on myös pienesti lunta maassa ja siksi hypytyspaikkakin oli vaikeampi löytää, kun ei kovalla soratiellä viitsinyt yrittää. Tällainen minitreeni kanien kanssa tänään, Marli tosin sai koko päivän vain rentoilla. :)
Btw! Perjantaina ilmoitin kaikki kolme lemmikkimessuille lauantaina helppoon suoraan, ja meidän uusi häkki majailee tällä hetkellä Hampurissa. :D Ehkä se sieltä kohta tulee niin pääsevät kanit pakkasta karkuun!

10 kommenttia:

 1. On sulla vaan kadehdittavan upeet liitotassut!!! :) en taida kehdatakkaan messuille lähtee hyppimään mun sählääjän kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupulit kiittää! :) No totta kai kehtaatte, en mee takaamaan meidänkään menestystä kun Pöpsökin jännittää aina uudessa paikassa, voin vaa kuvitella kuinka se menee messuilla lukkoonn :D että sekaan vaan!

   Poista
  2. Käääk :D en tiiä onko ekoiks kisoiks vähä liian melunen tapahtuma ku en haluu huonoja kokemuksia tuottaa, mutta eipä tässä lähiaikoina oo hirveesti muitakaan estekisoja..et jäis sit kevääseen meijän kisailut /:

   Poista
  3. No mutta jos ei ole hirveän säikkyä sorttia siun kanit niin voihan sitä yrittää. :) Mutta omistajana tietysti parhaiten tunnet kanisi ja teet sen mukaan päätöksen! Voithan tietty odottaa sinne ulkokauden alkamiseen, kun ulkona tuntuu kaikki kanit hyppäävän paremmin :D Tuuthan kuitenkin messuille vaikket pupuja toisikaan? :)

   Poista
  4. Pitää kattella, onhan tässä onneks aikaa vielä miettiä asiaa :) ja jos menisi pupu lukkoon nii ei se 3euroo oo paha summa vaikkei pääsis radalle ollenkaan :D ja vaikkei tulla pomppimaan niin eiköhän tulla ihastelemaan teijän taidonnäytteitä! :)

   Poista
  5. Tuo on ihan totta! Ja keskeytät jos siltä tuntuu. :) mut mieti! Mieki ilmotin Marlin ihan kokemusmielessä mukaan, Fotinin myös kun molemmat on vielä niin vauvoja. Pöpsön kanssa sit tavotellaan puhdasta rataa ja viimeistä klassausta, jotta keväällä päästäisiin jatkamaan keskivaikeessa suorassa!

   Poista
  6. Houkuttelis kyllä, pitää nyt tosiaan miettiä :) etteköhän te pöpsön kanssa kisaa kuule ens kesänä jo eliittiä :D

   Poista
  7. :) Hehe sitä saa toivoa! :D Kattoo nyt mihin miehen rahkeet riittää ;)

   Poista
 2. Mistä ostit ton hypytys narun valjaisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvissa oleva naru on tilattu täältä: http://hannanvaljaat.blogspot.fi/ :)

   Poista