sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Läyliäinen 5.10.

Eilen lähdettiin kaverini Nooran kanssa ajamaan aamu seiskalta kohti Loppia. Olin ilmoittanut kaikki kanit hyppäämään helpon suoran.
Joudutaan edelleen katselemaan pari viikkoa vanhoja kuvia, mutta eilenkään ei kamera lähtenyt mukaan eikä paikan päälläkään kuvaajia näyttänyt olevan.. :(


Pöpsö oli aluksi lämmittelyssä jännittynyt eikä olisi halunnut hypätä yhtä ainoaa estettä. Lopulta vauhtiin päästyään se meni ensimmäisen radan yhdellä virheellä ja toisen vauhdikkaasti ja puhtaasti!
Fotini olisi ollut enemmän sylivauvatuulella.. :) Ensimmäiseltä radalta neiti muistaakseni sai kolme tai neljä virhettä, mutta paransi hienosti toiselle suoriutuen vain yhdellä virheellä, saaden myös ensimmäisen klassauspisteensä. Jee!
Marli hyppäsi ensimmäisen radan hieman laiskasti ja pudottikin kuusi estettä. Toiselle kierrokselle saatiin jo hyvät vauhdit ja Marli sai vain kolme virhettä, mutta vauhtia kuitenkin riitti!


Lopulta tuloksista selvisi, että Fotinin yhden virheen tulos riitti myös viidenteen sijaan ja Pöpsön vauhdikas rata voittoon! Ja nyt jos ei olla lemmikkimessuille lähdössä hyppäämään, niin talvi treenaillaan ja katsellaan sitten keväällä meininkiä uudelleen. :)


2 kommenttia:

  1. Hienosti meni! Meidän kanit ei ymmärrä tuota estehypyn ideaa yhtään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi jep c: No voihan ): Pakko sanoa, että eihän Pöpsönkään ensimmäinen hypytyskerta ollut muuta kuin karkuunjuoksemista ja lahnailua, mutta tässä lopputulos.. :-D

      Poista