sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Perhoslapsi nro 2

Heippa pitkästä aikaa, ja hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Pahoitteluni postausten puutteesta. Vuosi on alkanut meillä aika tylsästi, mitään kovin jännää ei ole tapahtunut ja kaikenlisäksi tietokoneessani on ilmeisesti virus, jonka takia en ole sitä pahemmin päässyt käyttämään. Ostin vähän ennen joulua uuden läppärin, tarkoitus oli että aktivoituisin entistä enemmän blogin pariin kun on uusi ja nopeampi tietokone sekä videoneditointiohjelma joka mahdollistaa videoiden julkaisemisen ja editoinnin. Noh, menin sitten latailemaan erästä ohjelmaa tietokoneelleni, mutta sain kaikkea muuta kuin sen ohjelman. Kone toimii tällä hetkellä kuolettavan hitaasti eikä sitä viitsi edes käyttää koska nettiselainta käyttäessä aukeaa uusia välilehtiä ja erilaisia ikkunoita, täynnä mainoksia yms. Kone on myös netin kanssa toivottoman hidas koska joku sitä nyt tukkii... Kukaan koneista tietävä ei ole toistaiseksi kerennyt tutkimaan asiaa, mutta toivottavasti mahd. pian saisin läppärini siihen kuntoon että pääsisin sillä blogia kirjoittelemaan! Tällä hetkellä postaus tulee äipän koneelta. :)

Kuvasin viikko sitten Hallaa. Punnitsin samalla neitokaisen, joka painoi 1,7kg. Iso tyttö, joka tässä kuussa täyttää myös puoli vuotta! Pikkuhiljaa pitäisi myös aloitella Hallan estetreenit. Ajattelin, että opetan sen sitten kun se on ensin rauhassa saanut kasvaa, toivotaan että intoa ja taitoa löytyy! Tulen luultavasti videoimaan ensihyppyjä sitten kun sen aika koittaa, pääsette nauttimaan elävän kuvan kanssa meidän treeneistä.
Halla on myös päässyt muuttamaan Texun kanssa samaan häkkiin. Texun kävin hakemassa Karkilta kotiin 5. päivä, ja kastrointi oli 10.12. Halla ei hirveästi Texusta alkuunsa tykännyt, juoksi karkuun ja tömisteli varoittelevasti. Päätin kuitenkin jättää kaksikon häkkiin, koska kumpikaan ei hyökkinyt toistensa päälle. Seuraavana aamuna kävin kurkkaamassa mikä on meininki, niin siellähän ne sulassa sovussa tulivat jo toimeen. :)


Seuraavaan asiaan! Maytime kaneja Facebookissa seuraavat tietävätkin jo tästä asiasta. Samalla kun noudin Texun kotiin, sain kotimatkalle pienen pienen kanilapsen. Omegan ja Texun lapsista pienin, Candy's Bullicioso Borraja! Nuori uroslapsi painoi meille muuttaessaan vajaan 400g, se oli niin vaikea uskoa että luovutusikäinen kani voi olla niin pieni. Nyt "Himpula" on jo kasvanut silmissä, saa nähdä minkä kokoinen otus tästä kasvaa.


15 kommenttia:

 1. Uu päällikkö pääs kotiin! ;) ps. perhoset on parhaita!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Halla on toosi nätti <3 Onhan toi Himpulakin hirmuisen ison näköinen jo!

  VastaaPoista
 3. Voi että kuinka söpöjä puppeleita ♥

  VastaaPoista
 4. Voi ei!♥ Ihana toi pikkunen :3 Ja Halla myös!♥

  VastaaPoista
 5. Ihana Himpula♥ ja tietty Hallakin :'3

  VastaaPoista
 6. virustorjuntaohjelma ois hyvä olla koneella.. jos ei oo niin äkkiä lataamaan.. ja sitä kautta tarkastaa koneen ja löytää viruksen ja torjuu sen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mun koneella semmoinen on, harmi vaan että se ei auttanut millään tavalla.

   Poista