tiistai 1. heinäkuuta 2014

Palojoki & Kulosaari 28-29.6.


Takana on rankka, mutta sitäkin hauskempi viikonloppu! Lauantaina saatiin nauttia lämpimästä kelistä Palojoen kisoissa. Pöpsö ja Marli olivat molemmat petissä, Pöpsö sai 93p ja Marli 94p. Marli sai myös LKV3-palkinnon sekä KUMAt turkista sekä lihaksista. Kumpaakaan pupua en puunannut (huomatkaa panostus..) ja Marlikin olisi saanut yhden pisteen enemmän jos kynnet olisi leikattu. Helppoa olla jälkiviisas, laiska mikä laiska!

Texu hyppi eliittiä pitkästä aikaan, tai no.. hyppi ja hyppi. Rata meni pitkälti haistelun merkeissä, vaikka esteet ei sille vaikeuksia tuottanutkaan. Meidän kymmenen virheen tulos tuli lopulta siitä kun nostin sen muutaman esteen yli eikä papparainen millään meinannut keskittyä kun maassa oli jo kahden luokan edestä juossut kaneja ja maassa oli mitä mielenkiintoisempia hajuja. Tulipahan kokeiltua. :)


Sunnuntaina Kulosaaressa vettä satoi koko päivän, välillä rankemmin ja välillä tihuttamalla. Seitsemän tuntia vesisateessa ja kotimatka märissä vaatteissa ei tehnyt kovin hyvää, mutta kyllä kisoissa silti oli mukavaa! Marli hyppi helpon mutkan puhtaasti saaden viimeisen klassauspisteensä ja ollen neljäs. Nyt meiltä ei sitten löydykkään enää helppoja kaneja. :) Pöpsö hyppi kv:ssa ensimmäisen kierroksen neljällä virheellä ja toisen kierroksen alku meni todella hyvin ja puhtaasti. Pöpsö oli niin hyvässä hyppyvireessä, ja oman mokan takia tulosta ei saatu kun hypytin väärän esteen, mur! Texas meni eliitti mutkan jopa niinkin vähällä kuin kuudella virheellä. Pari huolimattomuusvirhettä tuli, ja toisella kierroksella siitä alkoi jopa löytymään vauhtia ja poika oli tosi hyvässä vireessä.
Ai niin, ja mitenkäs Fotini.. Lauantaina se ei kilpaillut ollenkaan. Sunnuntaina neidin oli tarkoitus hyppiä kv mutka, mutta koska yön aikana piti muistaa sheivata sääret ja rakentaa pesä, niin eihän se sitten mihinkään voinut lähteä. Kivaa että valeraskailu piti aloittaa juuri kisoja edeltävänä yönä...

Noh, kyllähän tämä tästä. Seuraavaksi lähdetään Tampereelle 13.7. Sinne mukaan lähtee ainakin Pöpsö ja Marli kv mutkaan, Fotini myös jos on silloin kisakunnossa. Lisäksi matkaan saattaa lähteä pieni poika ruipelo, joka tuli meille viime sunnuntaina. Ai kuka hän on?


Kuka muistaa vielä pikku-Athoksen? No, se ei ole enää niin pieni.. Eilisen punnituksen mukaan ukkeli painaa jo 2,2kg!


Athos saapui siis meille lähinnä vain hyppykouluun, katsotaan josko tästä pojasta saataisiin kuorittua ulos estekani. :) Hyppytyyli ja liikkeet pojalla ainakin ovat selvästi isältä perittyä, toivotaan että lähtisi hyppimään edes jotenkin! Eli jos alkaa näyttämään lupaavalta, niin Athos matkustaa mukaani Tampereelle helppoihin luokkiin.

Ja hei! Muistakaa kysymyspostaus. :) Jos siihen tulee tarpeeksi kysymyksiä niin siinä tapauksessa sen toteutan.

4 kommenttia:

 1. Toukka pässi päässy kuvaan! :'D Vitsi Athos on iso jos se painaa ko 2,2kg :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pieni kani vain, puikula! Luppakooorva.. :D
   no ÄLÄ ! se on niinko äitisä kokonen, kohta varmaa kiitää vielä isäsä mittoihin.. !!!

   Poista
 2. aaw toi athos on ihan rakkaus :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä <3 Ja sen luonnekki on ihan täyttä kultaa !

   Poista