lauantai 8. helmikuuta 2014

Hiljaiseloa..?

Blogin päivittely on ollut nyt hajanaista ja sitä on tapahtunut noin kerran viikossa. Laitetaan tällä kertaa syyksi lähestyvät yo-kirjoitukset (iiks, maanantaiaamuna enkun kuuntelu!) ja pupujen kanssa muukin puuhailu kuin valokuvaaminen.
Poikaset on nyt kuuden viikon iässä ja Marlimammalle on suotu rauha, sillä poikaset aloittivat tänään itsenäistymisen vieroituksella. Äiskäpupu oli onnensa kukkuloilla, kun vihdoin sai syödä rauhassa omasta kupista eikä ollut viittä pikkuriiviötä roikkumassa ja hyppimässä päälle! Ja toisin kuin oli suunniteltua, on kaikille poikasille löydetty nyt koti. Jokainen lähtee eri paikkakunnille, mutta ainakin kolmea tulen vielä näkemään hyvinkin tiheästi. :) Toivotaan, että ensi kesänä nähtäisiin myös näitä pikkupupuja pomppimassa esteradoilla, jos ne siitä innostuisivat!

Lapsoset 6vk iltapalalla
Pitäisi varmaan kohta alkaa myös laittelemaan ilmoja eteenpäin Klaukkalan kisoihin, esteille mukaan lähdössä helppoon mutkaan Pöpsö ja Fotini, pohdinnassa on vielä se, että ilmoitanko ketään pettiin.. Samaisena päivänä Milady sekä Aramis lähtevät mukaan kisapaikalle, josta ne sitten matkaavat uusiin koteihinsa!

Ja hei! Kiitos mielettömästi, lukijoita on kertynyt huimat 120 kappaletta, iso kiitoshali kaikille! ♥ Pitäisikö sitä kohta jotain spesiaalia järjestää sen kunniaksi.. :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä yo-kirjoituksiin! Mekin lähdetään kolmen kanin porukalla Klaukkalaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Kuuntelut on nyt onneks ohi, mut kirjallisia kauhulla odotellen.. ): Heheii siellä sitten nähdään!

      Poista