torstai 9. tammikuuta 2014

Pikkuiset 12 päivää

 punavahv. luonnonharmaa viittakuvio, uros

luonnonsoopeli, naaras

luonnonsoopeli viittakuvio, uros

 valkoinen ps(?), uros

punavahv. luonnonharmaa, naaras


Heipähei, tässä me kohta kaksiviikkoiset!

Lapsoset kasvavat huimaa vauhtia! Luonnonharmaat avasivat tosiaan silmänsä toissapäivänä, soopelit puolestaan eilen. Valkoisella ei ollut vielä tänäänkään silmät auki..
Ihan mieletöntä on seurata, kuinka nopeasti poikaset kehittyvätkään! Vastahan ne nakunakkeina siellä pesän pohjalla makoili.. Tänään kävi ensimmäiset jo minun nähden heittämässä äiskän luona häkissä lenkkiä, mutta pian matka oli myös takaisin kohti lämmintä pesää. :) 

Tänään oli tarkoitus kuvata muita pupuja ja ulkoiluttaa niitä, mutta ikävä kyllä vesisade sitten pilasi suunnitelmat. Onneksi Texasilla on nyt käytössä isompi tila karsinassa jossa mahtuu heittelemään iloloikkia, samoin Pöpsö ja Fotini ovat asuneet karsinassa jo pidemmän aikaa. Olisi luultavasti aika tehdä uusi häkkiesittelypostaus, on sen verran meillä asumisjärjestelyt muuttuneet! Ehkäpä se sitten jossain vaiheessa.


9 kommenttia:

 1. Pienen pienet söpöliinit ja pikkupläski ;P <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten lutusia pieniä :) Tulee ihan pupuvauvakuume, mut onneks mun Aada on steriloitu ni en vahingossakaa voi saada päähäni teettää sillä poikasia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi ei! :D mutta lapsukaiset kiittää :3

   Poista
 3. Toi valkone on vaan niin komee.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, jep :) tai nätti.. menin jo taas sekasi noissa sukupuolissa ku kattelin uudestaa, pitää viikon päästä tehä vielä varmistus niistä. :D

   Poista
 4. Siis toista valkosesta tulee niiin hieno! :D

  VastaaPoista